Kerhokausi on käynnissä- tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu mukaan mukavaan toimintaan.  Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön ja kalastusseurojen järjestämät kalastuskerhot kutsuvat kaikki kalastuksesta kiinnostuneet lapset ja nuoret tutustumaan monipuoliseen kerhotoimintaan.

Mitä kerhoissa tehdään?

Kerhojen toiminta koostuu sekä käytännön kalastusreissuista, että kalastusvälineiden valmistamisesta kerhohuoneella. Kerhoissa valmistetaan mm. onkilaitteita, lippoja, uistimia sekä opetellaan monia tärkeitä luontoon ja kalastukseen kuuluvia asioita. Käytännön kalastusta harrastetaan kerhopaikan lähivesillä sekä erilaisissa kalastuskohteissa. Kerhojen toiminta on monipuolista ja kerhoissa tutustuu myös uusiin kavereihin. Kerhoihin ovat tervetulleita myös osallistujien vanhemmat.

Missä pääsee mukaan?

Kerhoja toimii usealla paikkakunnalla ympäri suomea. Ajankohtaisen kerhotiedon saat alla olevasta listasta. Nappaa tiedot talteen ja liity mukaan.

Klikkaamalla nimeä, saat lisätietoja!

Mikäli jokin asia askarruttaa, ota rohkeasti yhteyttä!

Suomen Vapaa-ajankalastajat, kalatalousasiantuntija Janne Tarkiainen p. 044 547 9116, janne.tarkiainen@vapaa-ajankalastaja.fi.