Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö ry
SVK Jäsenille

Uusin Kalastusmestari-tehtävä (10.6.2015)

Kalastusmestari

Osallistujat

Mitä tapahtuu, kun laitetaan kaksi kalastuksesta tietämätöntä juontajaa, kaksi suomalaista rap-tähteä, yksi koko kansan erämies ja kuusi joukkuetta saareen viikoksi kalastamaan? Tästä seikkailusta kertoo nuorille suunnattu Kalastusmestari-sarja. Siinä mitataan nuorten tietoja ja taitoja, hermoja sekä ennen kaikkea yhteistyötaitoja kalastuksen parissa.

Kalastusmestari nimeä kantava sarja on osa huippusuosittua Ylen Nuoret Mestarit ohjelmaperhettä. Kuusiosaisessa Kalastusmestarissa nuoret kalastuksen harrastajat mittelevät taitojaan erilaisissa kalastustaitoja vaativissa tehtävissä. Taitoja, hermoja ja yhteispeliä koetellaan niin tunnistuksessa, välineissä kuin erilaisissa kalastusmuodoissa.

Kalastusmestari on Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön ja Story Of Sports tuotantoyhtiön yhteistuotanto. Sarja näytettiin Yle TV 2 kanavalla ja Yle Areenassa kesällä 2014.

Kalastusmestarin parhaat palat

Kalastusmestari-jaksojen tehtävistä näytetään parhaita paloja keskiviikkoisin kahden viikon välein 25.2. alkaen SVK:n youtube-kanavalla. Lisäksi tehtävien välissä näytetään tietoiskuja monipuolisesti kalastusharrastuksen eri osa-alueilta.

KALASTUSMESTARIN VAUHDIKKAIMMAT TEHTÄVÄT

KALASTUSMESTARIN TIETOISKUT

Kommentit