Tapahtuman nimiFisuun vaellus, Taipalsaaren Kyläniemi, Rastiniemi
Tapahtuman tyyppi Fisuun-vaellus
Paikka Taipalsaari, Rastiniementie, Rastiniemi
Alkaa 04.09.2021 10:00
Loppuu 05.09.2021 17:00
Järjestäjä Suomen Vapaa-ajankalastajat, Etelä-Karjalan vapaa-ajankalastajapiiri
Yhteyshenkilö Lauri Lehtola
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite lauri.lehtola@vapaa-ajankalastaja.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero 0504339349
Max osallistujamäärä 16
Paikkoja jäljellä 16
Muuta tietoa

Viikonlopun kestävä
Fisuun Vaellus

Tule mukaan perehtymään kalastusvaelluksen alkeisiin
4.-5.9.2021 Taipalsaaren Rastiniemeen

Lapsiperheille suunnattu vaellus on hyvä ponnahduslauta uuteen koko perheen yhteiseen harrastukseen. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Vaelluksen jälkeen osallistujilla on hyvät lähtökohdat jatkaa harrastusta omatoimisesti.
Ennen vaellusta ja sen aikana opiskellaan perusasiat varusteista, patikoinnista, leiriytymisestä ja tietysti itse kalastamisesta.

Tarkempia tietoja:
– Tapahtuma on suunnattu 12-14-vuotiaille nuorille ja heidän huoltajilleen. Huoltajan mukana olo on edellytyksenä osallistumiselle.
– Perehtyminen aloitetaan teoriapäivällä ma 9.8. klo 17:00 Imatran Mellonlahden laavulla. Teoriaosuudessa käydään yksityiskohtaisesti läpi vaadittavat varusteet ja muu valmistautuminen itse vaellukseen (teoriapäivään osallistuminen on pakollista).
– Varsinaiselle retkelle lähdetään 4.-5.9. Rastiniemeen. Aamulla kokoontumisen (Ruokolahden Neste) jälkeen lähdetään liikkeelle, välillä pysähdellen (Kutveleen lossilla). Patikointia tulee noin 3-4 km. Kohteessa pystytetään ensin leiri, jonka jälkeen kalastellaan, tehdään ruokaa ja elellään leppoisaa leirielämää. Seuraavana päivänä puretaan leiri ja patikoidaan sopivin pysähdyksin 3-4 km matka takaisin.
– Järjestäjiltä löytyy lainavälineitä mm. ruoan tekoon ja kalastamiseen. Jokaisella osallistujalla/osallistuvalla perheellä pitää olla oma makuupussi, makuualusta ja teltta. Lisäksi reppu/rinkka omien tavaroiden kantamiseen.
– Osallistumismaksu/hlö on SVK:n jäsenille 30€,
ei jäsenille 50€ (sisältää ohjauksen, ruoat ja lainavälineet tarvittaessa). Maksu suoritettava ennakkoon, ohjeet toimitetaan ilmoittautuneille erillisessä vahvistuskirjeessä.

!!! HUOM HUOM !!!
Täytä jokaisesta osallistujasta oma ilmoittautumislomake!!

HintaSVK:n jäsenille 30€ / Ei jäsenille 50€

Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen
Kirjoita SVK:n kalaseurasi nimi tai jätä tyhjäksi.