Street Fishing -Helsinki, 13.08.2020

Rentomielinen ja kaikenikäisille suunnattu kalastuskilpailu, jossa nuoret saavat tasoitusta. Tervetuloa!

Kilpailun säännöt voit lukea tästä.

 

TULOKSET AUKEAVAT TÄSTÄ


Tapahtuman nimiStreet Fishing -Helsinki
Tapahtuman tyyppi Kilpailu ja Street fishing -tapahtuma
Paikka Helsinki, Kaisaniemenranta 11, Helsinki
Alkaa 13.08.2020 17:30
Loppuu 13.08.2020 20:30
Järjestäjä Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö ry
Yhteyshenkilö Mauri Suojanen
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite mauri.suojanen@vapaa-ajankalastaja.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero 040 589 6692
Muuta tietoa

SVK järjestää Street fishing -kilpailun Helsingissä 13.8.2020 klo 17:30–20:30. Kaksihenkisin joukkuein käytävä kilpailu käydään Eläintarhan- ja Kaisaniemenlahden ympäristössä (katso kartta sivun yläosasta).

Kisassa on yksi sarja, jossa mitataan neljä pisintä kalaa (huom. 1 / laji!) ja yhteispituus ratkaisee paremmuuden. Kalat mitataan kilpailun jälkeen kilpailukeskuksessa tai ne voi halutessaan vapauttaa, jolloin valokuvat toimivat todisteina. Kalat joita ei vapauteta tulee lopettaa saaliiksi saamisen yhteydessä.

Kisassa on vain yksi sarja, mutta kukin nuori (syntynyt 2002 tai myöhemmin) saa 5 cm hyvitystä joukkueensa eduksi.

Kisassa saa kalastaa millä tahansa vapakalastusmenetelmällä, käytössä kerrallaan yksi vapa/ kalastaja. 18–64 -vuotiailla kilpailijoilla tulee olla kalastonhoitomaksu suoritettuna, mikäli he kalastavat heittokalastusvälinein. Muita lupia ei tarvita.

Osallistumismaksut, nuoret 0 €, SVK:n aikuisjäsenet 5 € ja muut aikuiset 10 €/hlö, maksetaan paikan päällä käteisellä tai mobilepaylla. Käteismaksussa mielellään TASARAHA. Kilpailijat osallistuvat kilpailuun omalla vastuullaan.
Joukkueinfo sekä sääntökertaus joukkueille pidetään 17:20 kilpailukeskuksessa (Kaisaniemenranta 11). Tulkaa siis ajoissa.

Kolme kärkijoukkuetta palkitaan kisan jälkeen lahjakortein (2 x 75 €, 2 x 50 €, 2 x 30 €) Suomen suurimpaan ja tuotevalikoimaltaan laajimpaan kalastustarvikeliike Ruoto Mega Storeen ja sen verkkokauppaan! Lisäksi voittajakaksikko saa vuodeksi käyttöönsä tittelin ”Stadin Kalakunkku” ja on tuloksellaan mukana kilpailemassa ”Vuoden katukalastaja” –tittelistä kiertopalkintoineen.

ILMOITTAUTUMINEN tapahtuu paikan päällä tai etukäteen sähköpostitse osoitteeseen mauri.suojanen@vapaa-ajankalastaja.fi. Kerro viestissä:
– joukkueen nimi sekä molempien joukkueenjäsenten etu- ja sukunimet, puhelinnumerot ja iät.
– mikäli olet ilmoittamassa kilpailuun alle 18-vuotiasta, joka ei kilpaile vanhempansa/huoltajansa kanssa, niin ilmoita samalla myös kyseisen nuoren vanhemman/huoltajan nimi- ja yhteystiedot.
– Ilmoita myös, onko osallistujat SVK:n jäseniä!
– jos ilmoittaudutte paikanpäällä, tulkaa ajoissa paikalle!

Vinkki: Onkiminen kuulunee saalisvarmana ja monia eri kaloja pyytävänä menetelmänä osaksi useimpien joukkueiden taktiikkaa, samoin kuin viehekalastus jonkin kookkaamman petokalan nappaamiseksi siiman päähän.

SIISTI BIITSI: Street fishingin yhteydessä pidetään myös Pidä Saaristo Siistinä ry:n toimesta Siisti Biitsi -talkoot. Halukkailla, niin kisaajilla kuin ohikulkijoillakin, on mahdollisuus lainata siivousvälineitä ja kerätä roskia rannoilta.

HintaSVK:n jäsenille Nuoret 0 €, aikuiset 5€ / Ei jäsenille Nuoret 0 €, aikuiset 10€