Street fishing -Helsinki 22.8.2019

 

Paras nuorisojoukkue palkitaan deeper-kaikuluotaimin! Luotaimet tarjoaa Siloneula Fishing Productions.


Street fishing -Helsinki, säännöt 2019

Tapahtuman nimiStreet Fishing Helsinki 22.8.2019
Tapahtuman tyyppi Street fishing -tapahtuma
Paikka Helsinki, Kaisaniemenranta, Helsinki
Alkaa 22.08.2019 17:30
Loppuu 22.08.2019 20:30
Järjestäjä Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö, Tuusulanjärven Urheilukalastajat, Pornaisten Nuorten Kalastusseura
Yhteyshenkilö Mauri Suojanen
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite mauri.suojanen@vapaa-ajankalastaja.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero 0405896692
Muuta tietoa

SVK yhdessä Tuusulanjärven Urheilukalastajien ja Pornaisten Nuorten Kalastusseuran kanssa järjestävät Street fishing -kilpailun Helsingissä 22.8. klo 17:30-20:30. Kaksihenkisin joukkuein käytävä kilpailu käydään Eläintarhan- ja Kaisaniemenlahden ympäristössä.

Kisassa on yksi sarja, jossa mitataan neljä pisintä kalaa (huom. 1 / laji!) ja yhteispituus ratkaisee paremmuuden. Kalat mitataan kilpailun jälkeen kilpailukeskuksessa tai ne voi halutessaan vapauttaa, jolloin valokuvat toimivat todisteina. Kalat joita ei vapauteta tulee lopettaa saaliiksi saamisen yhteydessä.

Kukin nuori (syntynyt 2001 tai myöhemmin) saa 5 cm hyvitystä joukkueensa eduksi.

Kisassa saa kalastaa millä tahansa vapakalastusmenetelmällä, käytössä kerrallaan yksi vapa/ kalastaja. 18–64 -vuotiailla kilpailijoilla tulee olla kalastonhoitomaksu suoritettuna, mikäli he kalastavat heittokalastusvälinein. Muita lupia ei tarvita.

Osallistumismaksut, nuoret 0 €, SVK:n aikuisjäsenet 5 € ja muut aikuiset 10 €/hlö, maksetaan paikan päällä (mielellään tasarahalla). Ilmoittautua voi etukäteen. Kilpailijat osallistuvat kilpailuun omalla vastuullaan.
Sääntökertaus joukkueille pidetään 17:20 kilpailukeskuksessa.

Kolme kärkijoukkuetta palkitaan. Lisäksi voittajakaksikko saa vuodeksi käyttöönsä tittelin ”Stadin Kalakunkku” ja on tuloksellaan mukana kilpailemassa ”Vuoden katukalastaja” –tittelistä kiertopalkintoineen. Lisäksi Helsingin kisassa parhaiten pärjännyt nuorten joukkue, jonka molemmat osallistujat siis ovat nuoria, palkitaan kahdella Deeper Start langattomalla kaikuluotaimella!

ILMOITTAUTUMINEN tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen mauri.suojanen@vapaa-ajankalastaja.fi, tai paikanpäällä. Kerro viestissä joukkueen nimi sekä molempien joukkueenjäsenten etu- ja sukunimet, puhelinnumerot ja iät. Mikäli olet ilmoittamassa kilpailuun alle 18-vuotiasta, joka ei kilpaile huoltajansa kanssa, niin ilmoita samalla myös kyseisen nuoren huoltajan nimi- ja yhteystiedot.

Vinkki: Onkiminen kuulunee saalisvarmana ja monia eri kaloja pyytävänä menetelmänä osaksi useimpien joukkueiden taktiikkaa, samoin kuin viehekalastus jonkin kookkaamman petokalan nappaamiseksi siiman päähän.

HintaSVK:n jäsenille Nuoret 0 €, aikuiset 5€ / Ei jäsenille Nuoret 0 €, aikuiset 10€