Street fishing -Helsinki, 23.08.2018

                                            

KLIKKAA KISAN SÄÄNNÖT AUKI TÄSTÄ


Tapahtuman nimiStreet fishing -Helsinki
Tapahtuman tyyppi Street fishing -tapahtuma
Paikka Helsinki, Kaisaniemenranta 11, Helsinki
Alkaa 23.08.2018 17:00
Loppuu 23.08.2018 20:00
Järjestäjä Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö, Lähelle kalaan -hanke
Yhteyshenkilö Marcus Wikström
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite marcus.wikstrom@vapaa-ajankalastaja.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero 0456304280
Muuta tietoa

Yllä on väärä puhelinnumero. Marcuksen oikea numero: 045-110 2126

SVK:n Lähelle kalaan -hanke järjestää Street fishing -kilpailun Helsingissä klo 17–20. Kaksihenkisin joukkuein käytävä kilpailu käydään Eläintarhanlahden ja Kaisaniemenlahden alueella (katso kartta sivun yläosasta).

Kisassa on yksi sarja, jossa mitataan neljä pisintä kalaa (huom. 1 / laji!) ja yhteispituus ratkaisee paremmuuden. Kalat mitataan kilpailun jälkeen kilpailukeskuksessa tai ne voi halutessaan vapauttaa, jolloin valokuvat toimivat todisteina. Kalat joita ei vapauteta tulee lopettaa saaliiksi saamisen yhteydessä.

Kisassa on vain yksi sarja, mutta kukin nuori (syntynyt 2000 tai myöhemmin) saa 5 cm hyvitystä joukkueensa eduksi.

Kisassa saa kalastaa millä tahansa vapakalastusmenetelmällä, käytössä kerrallaan yksi vapa/ kalastaja. 18–64 -vuotiailla kilpailijoilla tulee olla kalastonhoitomaksu suoritettuna, mikäli he kalastavat heittokalastusvälinein. Muita lupia ei tarvita.

Osallistumismaksut, nuoret 0 €, SVK:n jäsenet 5 € ja muut 10 €/hlö, maksetaan paikan päällä. 50 ensimmäiseksi ilmoittautunutta joukkuetta mahtuu mukaan. Kilpailijat osallistuvat kilpailuun omalla vastuullaan.
Joukkueinfo sekä sääntökertaus joukkueille pidetään 16:50 kilpailukeskuksessa (näkyy yllä olevassa kartassa).

Kolme kärkijoukkuetta palkitaan. Voittopalkinnot tarjoaa Lucky John ja kakkospalkinnot Wake Fishing. Lisäksi voittajakaksikko saa vuodeksi käyttöönsä tittelin ”Stadin Kalakunkku” ja on tuloksellaan mukana kilpailemassa ”Vuoden katukalastaja” –tittelistä kiertopalkintoineen. Lisäksi parhaiten sijoittunut juniori(t) palkitaan Eumerin kalastustuotepaketilla.

ILMOITTAUTUMINEN tapahtuu paikan päällä tai etukäteen sähköpostitse osoitteeseen marcus.wikstrom@vapaa-ajankalastaja.fi. Kerro viestissä joukkueen nimi sekä molempien joukkueenjäsenten etu- ja sukunimet, puhelinnumerot ja iät. Mikäli olet ilmoittamassa kilpailuun alle 18-vuotiasta, joka ei kilpaile vanhempansa/huoltajansa kanssa, niin ilmoita samalla myös kyseisen nuoren vanhemman/huoltajan nimi- ja yhteystiedot.

Vinkki: Onkiminen kuulunee saalisvarmana ja monia eri kaloja pyytävänä menetelmänä osaksi useimpien joukkueiden taktiikkaa, samoin kuin viehekalastus jonkin kookkaamman petokalan nappaamiseksi siiman päähän.

HintaSVK:n jäsenille Nuoret 0 € / aikuiset 5€ / Ei jäsenille Nuoret 0 € / aikuiset 10€