Street fishing -Helsinki, 30.09.2017

streetfishing_logo_pieni

Tapahtuman nimiStreet fishing -Helsinki
Tapahtuman tyyppi Street fishing -tapahtuma
Paikka Helsinki,
Alkaa 30.09.2017 15:00
Loppuu 30.09.2017 18:00
Järjestäjä Lähelle kalaan -hanke (Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö)
Yhteyshenkilö Mika Oraluoma
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite mika.oraluoma@vapaa-ajankalastaja.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero 0505648009
Muuta tietoa

SVK:n Lähelle kalaan -hanke järjestää Street fishing -kilpailun Helsingissä 30.9. klo 15–18. Kaksihenkisin joukkuein käytävä kilpailu järjestetään Helsingin kalaisilla lähivesillä. Kilpailualueen pohjoisraja kulkee Matinkaaren sillalla jatkuen Kumpulan purolle. Käytössä ovat myös Kumpulan puron lammet. Lisäksi kisa-alueeseen kuuluvat myös Mustikkamaa/Honkaluoto ja ”Itäväylän penger”. Kisa-alue tarkennetaan vielä kisapäivänä johtuen onkimaajoukkueen karsinnoista Kyläsaaren rannassa.

KISA-ALUEEN KARTTA

Kisassa on yksi sarja, jossa mitataan neljän pisintä kalaa (huom. 1 / laji!) ja yhteispituus ratkaisee paremmuuden. Kalat mitataan kilpailun jälkeen kilpailukeskuksessa. Vain lain sallimat sekä paikalliset alamittarajoitukset ylittävät kalat hyväksytään. Nuorille joukkueen jäsenille annetaan ”tasoitussenttejä” riippuen siitä, onko joukkueessa yksi vai kaksi nuorta. Yksi nuori (alle 18 v.) joukkueessa tarkoittaa + viittä (5) lisäsenttiä ja kahden nuoren joukkue saa + 10 senttiä etumatkaa.

Kisassa saa kalastaa millä tahansa vapakalastusmenetelmällä, käytössä kerrallaan yksi vapa/ kalastaja. Kalastus tapahtuu rannalta ja kilpailussa noudatetaan kalastuslakia ja kaupungin kalastussääntöjä. 18–64 -vuotiailla kilpailijoilla tulee olla kalastonhoitomaksu suoritettuna, muita lupia ei tarvita.

KISAN SÄÄNNÖT

Hinta yli 18-vuotiailta on 10 €/hlö (maksetaan paikan päällä) ja nuoret pääsevät kisaamaan ilmaiseksi. 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta joukkuetta mahtuu mukaan. Kilpailijat osallistuvat kilpailuun omalla vastuullaan.
Joukkueinfo sekä sääntökertaus joukkueille pidetään kello 14:00 Arabianrannan kilpailukeskuksessa.

Ruoto-kalastusvälineliike palkitsee kilpailun voittajakolmikon. Lisäksi voittajakaksikko saa vuodeksi käyttöönsä tittelin Stadin Kalakunkku. Palkinnoista lisätietoa hankkeen facebook -sivulta osoitteesta https://www.facebook.com/lahellekalaan/

Palkinnot:

1: Saxa Spectre vavat
2: Saxa Reed avokelat
3. Jigilajitelmat

ILMOITTAUTUMINEN tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen mika.oraluoma(at)vapaa-ajankalastaja.fi. Kerro viestissä joukkueen nimi sekä molempien joukkueenjäsenten etu- ja sukunimet, puhelinnumerot ja iät. Mikäli olet ilmoittamassa kilpailuun alle 18-vuotiasta, joka ei kilpaile vanhempansa/huoltajansa kanssa, niin ilmoita samalla myös kyseisen nuoren vanhemman/huoltajan nimi- ja yhteystiedot.

HintaSVK:n jäsenille 10€ / Ei jäsenille 10€