Street fishing, Jyväskylä, 07.09.2019

Kisan säännöt


Tapahtuman nimiStreet fishing
Tapahtuman tyyppi Street fishing -tapahtuma
Paikka Jyväskylä, Satamakatu
Alkaa 07.09.2019 13:00
Loppuu 07.09.2019 16:00
Järjestäjä Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö
Yhteyshenkilö Vesa Väätäinen
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite vesa.vaatainen@vapaa-ajankalastaja.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero 0407194513
Muuta tietoa

SVK järjestää Street fishing -kilpailun Jyväskylässä 7.9.2019 klo 13-16. Kaksihenkisin joukkuein käytävä kilpailu käydään suositulla Jyväskylän sataman alueella Jyväsjärvellä.

Kisassa on yksi sarja, jossa mitataan neljä pisintä kalaa (huom. 1 / laji!) ja yhteispituus ratkaisee paremmuuden. Kalat mitataan kilpailun jälkeen kilpailukeskuksessa tai ne voi halutessaan vapauttaa, jolloin valokuvat toimivat todisteina. Kalat joita ei vapauteta tulee lopettaa saaliiksi saamisen yhteydessä.

Kukin nuori (syntynyt 2001 tai myöhemmin) saa 5 cm hyvitystä joukkueensa eduksi.

Kisassa saa kalastaa millä tahansa vapakalastusmenetelmällä, käytössä kerrallaan yksi vapa/ kalastaja. 18–64 -vuotiailla kilpailijoilla tulee olla kalastonhoitomaksu suoritettuna, mikäli he kalastavat heittokalastusvälinein. Muita lupia ei tarvita.

Osallistumismaksut, nuoret 0 €, SVK:n jäsenet 5 € ja muut 10 €/hlö, maksetaan paikan päällä käteisellä. Ilmoittautua voi etukäteen. Kilpailijat osallistuvat kilpailuun omalla vastuullaan.
Sääntökertaus joukkueille pidetään 12:50 kisakeskuksessa (rannassa lutakon aukion päädyssä).

Kolme kärkijoukkuetta palkitaan. Lisäksi voittajakaksikko saa vuodeksi käyttöönsä tittelin ”Jyväskylän Kalakunkku” ja on tuloksellaan mukana kilpailemassa ”Vuoden katukalastaja” –tittelistä kiertopalkintoineen.

ILMOITTAUTUMINEN tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen vesa.vaatainen@vapaa-ajankalastaja.fi tai paikanpäällä. Kerro viestissä joukkueen nimi sekä molempien joukkueenjäsenten etu- ja sukunimet, puhelinnumerot ja iät. Mikäli olet ilmoittamassa kilpailuun alle 18-vuotiasta, joka ei kilpaile huoltajansa kanssa, niin ilmoita samalla myös kyseisen nuoren huoltajan nimi- ja yhteystiedot.

Vinkki: Onkiminen kuulunee saalisvarmana ja monia eri kaloja pyytävänä menetelmänä osaksi useimpien joukkueiden taktiikkaa, samoin kuin viehekalastus jonkin kookkaamman petokalan nappaamiseksi siiman päähän.

HintaSVK:n jäsenille 5€ / Ei jäsenille 10€