Street fishing -Kajaani, 04.06.2019

Street fishing -Kajaani, säännöt 2019


Tapahtuman nimiStreet Fishing -Kajaani 4.6.2019
Tapahtuman tyyppi Street fishing -tapahtuma
Paikka Kajaani, Linnanvirta Kajaani
Alkaa 04.06.2019 17:00
Loppuu 04.06.2019 20:00
Järjestäjä Suomen Vapaa-ajankalastajien keskusjärjestö, Kajaanin Perhokerho ry ja Kainuun Vapaa-ajankalastajat ry
Yhteyshenkilö Matti Kulju
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite matti.kulju@vapaa-ajankalastaja.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero 0503697667
Muuta tietoa

SVK yhdessä Kajaanin kaupungin ja Kainuun Vapaa-ajankalastajien kanssa, järjestää Street fishing -kilpailun Kajaanissa 4.6. klo 17-20. Kaksihenkisin joukkuein käytävä kilpailu käydään Linnanvirran alueella.

Kisassa on yksi sarja, jossa mitataan neljä pisintä kalaa (huom. 1 / laji!) ja yhteispituus ratkaisee paremmuuden. Kalat mitataan kilpailun jälkeen kilpailukeskuksessa tai ne voi halutessaan vapauttaa, jolloin valokuvat toimivat todisteina. Kalat joita ei vapauteta tulee lopettaa saaliiksi saamisen yhteydessä.

Kukin nuori (syntynyt 2001 tai myöhemmin) saa 5 cm hyvitystä joukkueensa eduksi.

Kisassa saa kalastaa millä tahansa vapakalastusmenetelmällä, käytössä kerrallaan yksi vapa/ kalastaja. 18–64 -vuotiailla kilpailijoilla tulee olla kalastonhoitomaksu suoritettuna, mikäli he kalastavat heittokalastusvälinein. Lisäksi jokaisen kalastajan täytyy lunastaa Linnanvirran kalastuslupa, joka on ilmainen. Luvan voi lunastaa täältä: http://www.perhokerho.kajaani.net/

Osallistumismaksut, nuoret 0 €, SVK:n jäsenet 5 € ja muut 10 €/hlö, maksetaan paikan päällä. Ilmoittautua voi etukäteen. Kilpailijat osallistuvat kilpailuun omalla vastuullaan.
Sääntökertaus joukkueille pidetään 16:50 kilpailukeskuksessa.

Kolme kärkijoukkuetta palkitaan. Lisäksi voittajakaksikko saa vuodeksi käyttöönsä tittelin ”Kajaanin Kalakunkku” ja on tuloksellaan mukana kilpailemassa ”Vuoden katukalastaja” –tittelistä kiertopalkintoineen.

ILMOITTAUTUMINEN tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen matti.kulju@vapaa-ajankalastaja.fi tai paikanpäällä. Kerro viestissä joukkueen nimi sekä molempien joukkueenjäsenten etu- ja sukunimet, puhelinnumerot ja iät. Mikäli olet ilmoittamassa kilpailuun alle 18-vuotiasta, joka ei kilpaile huoltajansa kanssa, niin ilmoita samalla myös kyseisen nuoren huoltajan nimi- ja yhteystiedot.

Vinkki: Onkiminen kuulunee saalisvarmana ja monia eri kaloja pyytävänä menetelmänä osaksi useimpien joukkueiden taktiikkaa, samoin kuin viehekalastus jonkin kookkaamman petokalan nappaamiseksi siiman päähän.

HintaSVK:n jäsenille Nuoret 0 €, muut 5€ / Ei jäsenille Nuoret 0 €, muut 10€