Street fishing -Kemi, 09.08.2018

                                            

KLIKKAA KISAN SÄÄNNÖT AUKI TÄSTÄ


Tapahtuman nimiStreet fishing -Kemi
Tapahtuman tyyppi Street fishing -tapahtuma
Paikka Kemi, Kemin sisäsatama, Luuljantie 7, 94100 Kemi
Alkaa 09.08.2018 17:00
Loppuu 09.08.2018 20:00
Järjestäjä Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö
Yhteyshenkilö Petter Nissén
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite petter.nissen@vapaa-ajankalastaja.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero 0500440923
Muuta tietoa

SVK:n Lähelle kalaan -hanke järjestää Street fishing -kilpailun Kemissä to 9.8. klo 17–20. Kaksihenkisin joukkuein käytävä kilpailu käydään Kemin sisäsatamassa Mansikkanokan uimarannan ja Hahtisaaren välisellä alueella (katso kartta sivun yläosasta).

Kisassa on yksi sarja, jossa mitataan neljä pisintä kalaa (huom. 1 / laji!) ja yhteispituus ratkaisee paremmuuden. Kalat mitataan kilpailun jälkeen kilpailukeskuksessa tai ne voi halutessaan vapauttaa, jolloin valokuvat toimivat todisteina. Kalat joita ei vapauteta tulee lopettaa saaliiksi saamisen yhteydessä.

Kisassa on vain yksi sarja, mutta kukin nuori (syntynyt 2000 tai myöhemmin) saa 5 cm hyvitystä joukkueensa eduksi.

Kisassa saa kalastaa millä tahansa vapakalastusmenetelmällä, käytössä kerrallaan yksi vapa/ kalastaja. 18–64 -vuotiailla kilpailijoilla tulee olla kalastonhoitomaksu suoritettuna, mikäli he kalastavat heittokalastusvälinein. Muita lupia ei tarvita.

Tapahtuma on maksuton kaikille osallistujille. Kilpailijat osallistuvat kilpailuun omalla vastuullaan.
Joukkueinfo sekä sääntökertaus joukkueille pidetään 16:50 kilpailukeskuksessa (Luulajantie 7)

Kolme kärkijoukkuetta palkitaan. Voittopalkinnot tarjoaa Lucky John ja kakkospalkinnot Wake Fishing. Lisäksi voittajakaksikko saa vuodeksi käyttöönsä tittelin ”Kemin Kalakunkku” ja on tuloksellaan mukana kilpailemassa ”Vuoden katukalastaja” –tittelistä kiertopalkintoineen. Lisäksi parhaiten sijoittunut juniori(t) palkitaan Eumerin kalastustuotepaketilla.

ILMOITTAUTUMINEN tapahtuu paikan päällä tai etukäteen 8.8. klo 15.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen petter.nissen@vapaa-ajankalastaja.fi. Kerro viestissä joukkueen nimi sekä molempien joukkueenjäsenten etu- ja sukunimet, puhelinnumerot ja iät. Mikäli olet ilmoittamassa kilpailuun alle 18-vuotiasta, joka ei kilpaile vanhempansa/huoltajansa kanssa, niin ilmoita samalla myös kyseisen nuoren vanhemman/huoltajan nimi- ja yhteystiedot. 50 ensimmäiseksi ilmoittautunutta joukkuetta mahtuu mukaan.

Vinkki: Onkiminen kuulunee saalisvarmana ja monia eri kaloja pyytävänä menetelmänä osaksi useimpien joukkueiden taktiikkaa, samoin kuin viehekalastus jonkin kookkaamman petokalan nappaamiseksi siiman päähän.