Street Fishing – Kokkola, 22.09.2018


   

KILPAILUN SÄÄNNÖT


Tapahtuman nimiStreet Fishing - Kokkola
Tapahtuman tyyppi Street fishing -tapahtuma
Paikka Kokkola,
Alkaa 22.09.2018 11:00
Loppuu 22.09.2018 14:00
Järjestäjä Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö
Yhteyshenkilö Juha Ojaharju
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite juha.ojaharju@vapaa-ajankalastaja.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero 0451133050
Muuta tietoa

SVK:n Lähelle kalaan -hanke järjestää Street fishing -kilpailun Kokkolassa 22.9. klo 11–14. Kaksihenkisin joukkuein käytävä kilpailu käydään Kokkolan Suntissa ja sen edustalla, poislukien kalamarkkina-alue. Kilpailualueen eteläraja kulkee Antti Chydeniuksen kadun sillassa ja pohjoisraja uimarannan läheisen aallonmurtajan kärjessä kartan osoittamalla tavalla.

Kisassa on yksi sarja, jossa mitataan neljä pisintä kalaa (huom. 1 / laji!) ja yhteispituus ratkaisee paremmuuden. Kalat mitataan kilpailun jälkeen kilpailukeskuksessa. Otettavat kalat tulee välittömästi tappaa. Kalat voi myös HALUTESSAAN vapauttaa, jolloin valokuvat toimivat todisteina.

Kisassa on vain yksi sarja, mutta kukin nuori (syntynyt 2000 tai myöhemmin) saa 5 cm hyvitystä joukkueensa eduksi.

Kisassa saa kalastaa millä tahansa vapakalastusmenetelmällä, käytössä kerrallaan yksi vapa/ kalastaja. 18–64 -vuotiailla kilpailijoilla tulee olla kalastonhoitomaksu suoritettuna, mikäli he kalastavat heittokalastusvälinein. Muita lupia ei tarvita.

Osallistumismaksut, nuoret 0 €, SVK:n jäsenet 5 € ja muut 10 €/hlö, maksetaan paikan päällä. 50 ensimmäiseksi ilmoittautunutta joukkuetta mahtuu mukaan. Kilpailijat osallistuvat kilpailuun omalla vastuullaan.
Joukkueinfo sekä sääntökertaus joukkueille pidetään 10:45 kilpailukeskuksessa, joka sijaitsee kalamarkkina-alueella merenpuoleisessa päässä.

Kolme kärkijoukkuetta palkitaan. Voittopalkinnot tarjoaa Lucky John, kakkospalkinnot Wake Fishing ja kolmospalkinnot Gofish.fi. Lisäksi voittajakaksikko saa vuodeksi käyttöönsä tittelin ”Kokkolan Kalakunkku” ja on tuloksellaan mukana kilpailemassa ”Vuoden katukalastaja” –tittelistä kiertopalkintoineen.

ILMOITTAUTUMINEN tapahtuu paikanpäällä tai sähköpostitse osoitteeseen juha.ojaharju@vapaa-ajankalastaja.fi. Kerro viestissä joukkueen nimi sekä molempien joukkueenjäsenten etu- ja sukunimet, puhelinnumerot ja iät. Mikäli olet ilmoittamassa kilpailuun alle 18-vuotiasta, joka ei kilpaile vanhempansa/huoltajansa kanssa, niin ilmoita samalla myös kyseisen nuoren vanhemman/huoltajan nimi- ja yhteystiedot.

HintaSVK:n jäsenille 0 / 5€€ / Ei jäsenille 0 / 10€€