Street fishing – Kuopio, 07.09.2019

Huom! Kisa-alueita on uusittu 22.8. työmaan aiheuttaman esteen vuoksi. Alla näet ajantasaiset kisa-alueet.


Kilpailun säännöt 2019


Tapahtuman nimiStreet fishing - Kuopio
Tapahtuman tyyppi Street fishing -tapahtuma
Paikka Kuopio,
Alkaa 07.09.2019 10:00
Loppuu 07.09.2019 13:00
Järjestäjä Puijon Pilkki ja SVK
Yhteyshenkilö Ilkka Heikkinen
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite ilkka.heikkinen@vapaa-ajankalastaja.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero 0407679077
Muuta tietoa

SVK yhdessä Puijon pilkin kanssa järjestää Street fishing -kilpailun Kuopiossa lauantaina 7.9. klo 10-13. Ilmoittautumiset kisakeskuksessa rantatorin lavan edustalla klo. 09 alkaen. Kaksihenkisin joukkuein käytävä kilpailu käydään alueella Väinölänniemi-Kuopionlahti-Keskustan Valkeinen (katso kartta yllä). Kartta kisa-alueesta jaetaan osallistujille ennen kilpailua.

Kisassa on yksi sarja, jossa mitataan neljä pisintä kalaa (huom. 1 / laji!) ja yhteispituus ratkaisee paremmuuden. Kalat mitataan kilpailun jälkeen kilpailukeskuksessa tai ne voi halutessaan vapauttaa, jolloin valokuvat toimivat todisteina. Kalat joita ei vapauteta tulee lopettaa saaliiksi saamisen yhteydessä.

Kukin nuori (syntynyt 2001 tai myöhemmin) saa 5 cm hyvitystä joukkueensa eduksi.
Kisassa saa kalastaa millä tahansa vapakalastusmenetelmällä, käytössä kerrallaan yksi vapa/ kalastaja. 18–64 -vuotiailla kilpailijoilla tulee olla kalastonhoitomaksu suoritettuna, mikäli he kalastavat heittokalastusvälinein. Muita lupia ei tarvita.

Osallistumismaksut, nuoret 0 €, SVK:n jäsenet 5 € ja muut 10 €/hlö, maksetaan paikan päällä. Ilmoittautua voi etukäteen. Kilpailijat osallistuvat kilpailuun omalla vastuullaan.

Sääntökertaus joukkueille pidetään klo 09:50 kilpailukeskuksessa.

Kolme kärkijoukkuetta palkitaan. Lisäksi voittajakaksikko saa vuodeksi käyttöönsä tittelin ”Kuopion Kalakunkku” ja on tuloksellaan mukana kilpailemassa ”Vuoden katukalastaja” –tittelistä kiertopalkintoineen.

ILMOITTAUTUMINEN tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen ilkka.heikkinen@vapaa-ajankalastaja.fi tai paikanpäällä. Kerro viestissä joukkueen nimi sekä molempien joukkueenjäsenten etu- ja sukunimet, puhelinnumerot ja iät. Mikäli olet ilmoittamassa kilpailuun alle 18-vuotiasta, joka ei kilpaile huoltajansa kanssa, niin ilmoita samalla myös kyseisen nuoren huoltajan nimi- ja yhteystiedot.

Vinkki: Onkiminen kuulunee saalisvarmana ja monia eri kaloja pyytävänä menetelmänä osaksi useimpien joukkueiden taktiikkaa, samoin kuin viehekalastus jonkin kookkaamman petokalan nappaamiseksi siiman päähän.

HintaSVK:n jäsenille Nuoret 0 €, aikuiset 5€ / Ei jäsenille Nuoret 0 €, aikuiset 10€