Rentomielinen ja kaikenikäisille suunnattu kalastuskilpailu, jossa nuoret saavat tasoitusta. Tervetuloa!

Kilpailun säännöt voit lukea tästä.


Tapahtuman nimiStreet Fishing Oulu
Tapahtuman tyyppi Kilpailu ja Street fishing -tapahtuma
Paikka Oulu, Raatintie 3, 90100 Oulu. Venesataman P-paikka
Alkaa 15.06.2021 17:00
Loppuu 15.06.2021 20:00
Järjestäjä Pohjois-Pohjanmaan vapaa-ajankalastaja piiri, Oulun kaupunki ja SVK
Yhteyshenkilö Harri Mäläskä
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite harri.malaska@vapaa-ajankalastaja.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero 050-550 6666
Muuta tietoa

SVK järjestää Street fishing -kilpailun Oulussa 15.6.2021 klo 17–20. Kaksihenkisin joukkuein käytävä kilpailu käydään Raatin saaren ja Pikisaaren ympäristössä (katso kartta sivun yläosasta).
Kisassa on yksi sarja, jossa mitataan neljä pisintä kalaa (huom. 1 / laji!) ja yhteispituus ratkaisee paremmuuden. Kalat mitataan kilpailun jälkeen kilpailukeskuksessa tai ne voi halutessaan vapauttaa, jolloin valokuvat toimivat todisteina. Kalat joita ei vapauteta tulee lopettaa saaliiksi saamisen yhteydessä.
Kisassa on vain yksi sarja, mutta kukin nuori (syntynyt 2003 tai myöhemmin) saa 5 cm hyvitystä joukkueensa eduksi.
Kisassa saa kalastaa millä tahansa vapakalastusmenetelmällä, käytössä kerrallaan yksi vapa/ kalastaja. 18–64 -vuotiailla kilpailijoilla tulee olla kalastonhoitomaksu suoritettuna, mikäli he kalastavat heittokalastusvälinein.
Osallistumismaksut, nuoret 0 €, SVK:n aikuisjäsenet 5 € ja muut aikuiset 10 €/hlö, maksetaan paikan päällä käteisellä (tasaraha) tai Mobilepaylla. Kilpailijat osallistuvat kilpailuun omalla vastuullaan.
Joukkueinfo sekä sääntökertaus joukkueille pidetään 16:50 kilpailukeskuksessa Raatin saaren venesataman P-paikalla. Tulkaa siis ajoissa.
Kolme kärkijoukkuetta palkitaan kisan jälkeen lahjakortein (2 x 75 €, 2 x 50 €, 2 x 30 €) Suomen suurimpaan ja tuotevalikoimaltaan laajimpaan kalastustarvikeliike Ruoto Mega Storeen ja sen verkkokauppaan! Lisäksi voittajakaksikko saa vuodeksi käyttöönsä tittelin ”Oulun Kalakunkku” ja on tuloksellaan mukana kilpailemassa ”Vuoden katukalastaja” –tittelistä kiertopalkintoineen.
ILMOITTAUTUMINEN tapahtuu paikan päällä tai mieluiten etukäteen sähköpostitse osoitteeseen harri.malaska@vapaa-ajankalastaja.fi. Kerro viestissä:
– Joukkueen nimi sekä molempien joukkueenjäsenten etu- ja sukunimet, puhelinnumerot ja syntymävuodet.
– Mikäli olet ilmoittamassa kilpailuun alle 18-vuotiasta, joka ei kilpaile vanhempansa/huoltajansa kanssa, niin ilmoita samalla myös kyseisen nuoren vanhemman/huoltajan nimi- ja yhteystiedot.
– Ilmoita myös, ovatko osallistujat Suomen Vapaa-ajankalastajien jäseniä.
– Jos ilmoittaudutte paikanpäällä, tulkaa ajoissa paikalle!
Vinkki: Onkiminen kuulunee saalisvarmana ja monia eri kaloja pyytävänä menetelmänä osaksi useimpien joukkueiden taktiikkaa, samoin kuin viehekalastus jonkin kookkaamman petokalan nappaamiseksi siiman päähän.

SVK:n jäsenille nuoret 0 €, aikuiset 5€ / Ei jäsenille nuoret 0 €, aikuiset 10€
Osallistuja max määrä määräytyy paikallisten korona määräysten mukaan.

HintaSVK:n jäsenille nuoret 0 €, aikuiset 0€ / Ei jäsenille nuoret 0 €, aikuiset 10€