Street fishing -Pori, 02.06.2019

 

KLIKKAA KISAN SÄÄNNÖT AUKI TÄSTÄ


Tapahtuman nimiStreet fishing -Pori
Tapahtuman tyyppi Street fishing -tapahtuma
Paikka Pori, Eteläranta, 28100 Pori
Alkaa 02.06.2019 15:00
Loppuu 02.06.2019 18:00
Järjestäjä Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö ja Porin kaupunki
Yhteyshenkilö Janne Antila
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite janne.antila@vapaa-ajankalastaja.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero 0456304280
Muuta tietoa

SVK yhdessä Porin kaupungin kanssa, järjestää Street fishing -kilpailun Porissa 2.6. klo 15-18. Kaksihenkisin joukkuein käytävä kilpailu käydään Etelärannan alueella.

Kisassa on yksi sarja, jossa mitataan neljä pisintä kalaa (huom. 1 / laji!) ja yhteispituus ratkaisee paremmuuden. Kalat mitataan kilpailun jälkeen kilpailukeskuksessa tai ne voi halutessaan vapauttaa, jolloin valokuvat toimivat todisteina. Kalat joita ei vapauteta tulee lopettaa saaliiksi saamisen yhteydessä.

Kukin nuori (syntynyt 2001 tai myöhemmin) saa 5 cm hyvitystä joukkueensa eduksi.

Kisassa saa kalastaa millä tahansa vapakalastusmenetelmällä, käytössä kerrallaan yksi vapa/ kalastaja. 18–64 -vuotiailla kilpailijoilla tulee olla kalastonhoitomaksu suoritettuna, mikäli he kalastavat heittokalastusvälinein. Muita lupia ei tarvita.

Osallistumismaksut, nuoret 0 €, SVK:n jäsenet 5 € ja muut 10 €/hlö, maksetaan paikan päällä. Ilmoittautua voi etukäteen. Kilpailijat osallistuvat kilpailuun omalla vastuullaan.
Sääntökertaus joukkueille pidetään 14:50 kilpailukeskuksessa.

Kolme kärkijoukkuetta palkitaan. Lisäksi voittajakaksikko saa vuodeksi käyttöönsä tittelin ”Porin Kalakunkku” ja on tuloksellaan mukana kilpailemassa ”Vuoden katukalastaja” –tittelistä kiertopalkintoineen.

ILMOITTAUTUMINEN tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen janne.antila@vapaa-ajankalastaja.fi tai paikanpäällä. Kerro viestissä joukkueen nimi sekä molempien joukkueenjäsenten etu- ja sukunimet, puhelinnumerot ja iät. Mikäli olet ilmoittamassa kilpailuun alle 18-vuotiasta, joka ei kilpaile huoltajansa kanssa, niin ilmoita samalla myös kyseisen nuoren huoltajan nimi- ja yhteystiedot.

Vinkki: Onkiminen kuulunee saalisvarmana ja monia eri kaloja pyytävänä menetelmänä osaksi useimpien joukkueiden taktiikkaa, samoin kuin viehekalastus jonkin kookkaamman petokalan nappaamiseksi siiman päähän.

HintaSVK:n jäsenille aikuiset 5 €, nuoret 0€ / Ei jäsenille aikuiset 10 €, nuoret 0€