Street Fishing -Raahe, 16.08.2020

Rentomielinen ja kaikenikäisille suunnattu kalastuskilpailu, jossa nuoret saavat tasoitusta. Tervetuloa!

Kilpailun säännöt voit lukea tästä.

 

TULOKSET AUKEAVAT  TÄSTÄ


Tapahtuman nimiStreet Fishing Raahe
Tapahtuman tyyppi Kilpailu ja Street fishing -tapahtuma
Paikka Raahe, Rantakatu 33
Alkaa 16.08.2020 18:00
Loppuu 16.08.2020 21:00
Järjestäjä PPVAK nuorisojaosto, SVK
Yhteyshenkilö Harri Mäläskä
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite harri.malaska@vapaa-ajankalastaja.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero 050-5506666
Muuta tietoa

SVK järjestää Street fishing -kilpailun Raahessa sunnuntaina 16.8.2020 klo 18–21. Kaksihenkisin joukkuein käytävä kilpailu käydään Raahessa museonrannan ympäristössä.

Kisassa on yksi sarja, jossa mitataan neljä pisintä kalaa (huom. 1 / laji!) ja yhteispituus ratkaisee paremmuuden. Kalat mitataan kilpailun jälkeen kilpailukeskuksessa tai ne voi halutessaan vapauttaa, jolloin valokuvat toimivat todisteina. Kalat joita ei vapauteta tulee lopettaa saaliiksi saamisen yhteydessä.

Kisassa on vain yksi sarja, mutta kukin nuori (syntynyt 2002 tai myöhemmin) saa 5 cm hyvitystä joukkueensa eduksi.

Kisassa saa kalastaa millä tahansa vapakalastusmenetelmällä, käytössä kerrallaan yksi vapa/ kalastaja. 18–64 -vuotiailla kilpailijoilla tulee olla kalastonhoitomaksu suoritettuna, mikäli he kalastavat heittokalastusvälinein. Muita lupia ei tarvita.

Osallistumismaksut, nuoret 0 €, SVK:n aikuisjäsenet 5 € ja muut aikuiset 10 €/hlö, maksetaan paikan päällä käteisellä tai mobilepaylla. Kilpailijat osallistuvat kilpailuun omalla vastuullaan.
Ilmoittautuminen klo 16:30-17:30 kilpailukeskuksessa.
Joukkueinfo sekä sääntökertaus joukkueille pidetään 17:50 kilpailukeskuksessa (Rantakatu 33, Raahe). Tulkaa siis ajoissa.

Kolme kärkijoukkuetta palkitaan kisan jälkeen lahjakortein (2 x 75 €, 2 x 50 €, 2 x 30 €) Suomen suurimpaan ja tuotevalikoimaltaan laajimpaan kalastustarvikeliike Ruoto Mega Storeen ja sen verkkokauppaan! Lisäksi voittajakaksikko saa vuodeksi käyttöönsä tittelin ”Raahen Kalakunkku” ja on tuloksellaan mukana kilpailemassa ”Vuoden katukalastaja” –tittelistä kiertopalkintoineen.

ILMOITTAUTUMINEN tapahtuu paikan päällä tai etukäteen sähköpostitse osoitteeseen harri.malaska@vapaa-ajankalastaja.fi. Kerro viestissä joukkueen nimi sekä molempien joukkueenjäsenten etu- ja sukunimet, puhelinnumerot ja iät. Mikäli olet ilmoittamassa kilpailuun alle 18-vuotiasta, joka ei kilpaile vanhempansa/huoltajansa kanssa, niin ilmoita samalla myös kyseisen nuoren vanhemman/huoltajan nimi- ja yhteystiedot.

Vinkki: Onkiminen kuulunee saalisvarmana ja monia eri kaloja pyytävänä menetelmänä osaksi useimpien joukkueiden taktiikkaa, samoin kuin viehekalastus jonkin kookkaamman petokalan nappaamiseksi siiman päähän.

HintaSVK:n jäsenille nuoret 0€, aikuiset 5€/hlö€ / Ei jäsenille nuoret 0€, aikuiset 10€/hlö€