Street Fishing Rovaniemi, Rovaniemi, 13.07.2019


Tapahtuman nimiStreet Fishing Rovaniemi
Tapahtuman tyyppi Street fishing -tapahtuma
Paikka Rovaniemi, Lainaanpuiston venesatama
Alkaa 13.07.2019 11:00
Loppuu 13.07.2019 14:00
Järjestäjä SVK
Yhteyshenkilö Tommi Suopajärvi
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite tommi.suopajarvi@vapaa-ajankalastaja.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero +358406469333
Muuta tietoa

Street Fishing Rovaniemi 13.7.2019 klo 11-14.

SVK järjestää Street fishing -kilpailun Rovaniemellä 13.7.2019 klo 11-14. Kaksihenkisin joukkuein käytävä kilpailu käydään Rovaniemen keskustassa, välillä Nelostien silta-vanha rautatiesilta.

Kisassa on yksi sarja, jossa mitataan neljä pisintä kalaa (huom. 1 / laji!) ja yhteispituus ratkaisee paremmuuden. Kalat mitataan kilpailun jälkeen kilpailukeskuksessa tai ne voi halutessaan vapauttaa, jolloin valokuvat toimivat todisteina. Kalat joita ei vapauteta tulee lopettaa saaliiksi saamisen yhteydessä.

Kukin nuori (syntynyt 2001 tai myöhemmin) saa 5 cm hyvitystä joukkueensa eduksi.

Kisassa saa kalastaa millä tahansa vapakalastusmenetelmällä, käytössä kerrallaan yksi vapa/ kalastaja. 18–64 -vuotiailla kilpailijoilla tulee olla kalastonhoitomaksu suoritettuna, mikäli he kalastavat heittokalastusvälinein. Muita lupia ei tarvita.

Osallistumismaksut, nuoret 0 €, SVK:n aikuisjäsenet 5 € ja muut aikuiset 10 €/hlö, maksetaan paikan päällä (mielellään tasarahalla). Ilmoittautua voi etukäteen. Kilpailijat osallistuvat kilpailuun omalla vastuullaan.
Sääntökertaus joukkueille pidetään klo 10.45 kilpailukeskuksessa.

Kolme kärkijoukkuetta palkitaan. Lisäksi voittajakaksikko saa vuodeksi käyttöönsä tittelin ”Rovaniemen Kalakunkku” ja on tuloksellaan mukana kilpailemassa ”Vuoden katukalastaja” –tittelistä kiertopalkintoineen.

ILMOITTAUTUMINEN tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen Tommi.suopajarvi@vapaa-ajankalastaja.fi, tai paikanpäällä. Kerro viestissä joukkueen nimi sekä molempien joukkueenjäsenten etu- ja sukunimet, puhelinnumerot ja iät. Mikäli olet ilmoittamassa kilpailuun alle 18-vuotiasta, joka ei kilpaile huoltajansa kanssa, niin ilmoita samalla myös kyseisen nuoren huoltajan nimi- ja yhteystiedot.

Vinkki: Onkiminen kuulunee saalisvarmana ja monia eri kaloja pyytävänä menetelmänä osaksi useimpien joukkueiden taktiikkaa, samoin kuin viehekalastus jonkin kookkaamman petokalan nappaamiseksi siiman päähän.

HintaSVK:n jäsenille Nuoret 0e ja aikuiset 5e/hlö€ / Ei jäsenille Nuoret 0e ja aikuiset 10e/hlö€