Street Fishing 2021

Rentomielinen ja kaikenikäisille suunnattu kalastuskilpailu, jossa nuoret saavat tasoitusta. Tervetuloa!

Kilpailun säännöt voit lukea tästä.


Tapahtuman nimiStreet Fishing Tampere
Tapahtuman tyyppi Kilpailu ja Street fishing -tapahtuma
Paikka Tampere, Eteläpuisto,
Alkaa 18.08.2021 17:00
Loppuu 18.08.2021 20:00
Järjestäjä
Yhteyshenkilö Janne Rautanen
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite janne.rautanen@vapaa-ajankalastaja.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero
Muuta tietoa

Kilpailumaksuja ja ilmoittautumisia paikan päällä otetaan vastaan kello 16 alkaen. Vain lmoittautumalla ennakkoon varmistat joukkueen paikan kilpailuun.
Kilpailuinfo ja sääntöjen kertaus klo 16:45.

———–

SVK järjestää Street fishing -kilpailun Tampereella 18.8. klo 17–20. Kaksihenkisin joukkuein käytävä kilpailu käydään Tampereen keskustassa sekä lähialueella (katso kartta ylempänä). Kilpailualueen itäraja kulkee Ratinanrannassa jatkuen Hatanpään valtatiehen asti. Samassa kohtaa kulkee alueen eteläraja eli kalastus vain Ratinanrannan puolelta. Pohjoisraja kulkee välikosken voimalaitospadossa ja länsiraja Pyynikillä Laivalaiturin länsireunassa. Kalastus on mahdollista Tammerkosken alueella vain viehe/perhokalastusvälinen. Muualla myös muilla vapakalastusvälineillä.

Kisassa on yksi sarja, jossa mitataan neljä pisintä kalaa (huom. 1 / laji!) ja yhteispituus ratkaisee paremmuuden. Kalat mitataan kilpailun jälkeen kilpailukeskuksessa. Otettavat kalat tulee välittömästi tappaa. Kalat voi myös HALUTESSAAN vapauttaa, jolloin valokuvat toimivat todisteina.

Kisassa on vain yksi sarja, mutta kukin nuori (syntynyt 2003 tai myöhemmin) saa 5 cm hyvitystä joukkueensa eduksi.

Kisassa saa kalastaa millä tahansa vapakalastusmenetelmällä, käytössä kerrallaan yksi vapa/ kalastaja. 18–64 -vuotiailla kilpailijoilla tulee olla kalastonhoitomaksu suoritettuna, mikäli he kalastavat heittokalastusvälinein. Muita lupia ei tarvita.

Osallistumismaksut, nuoret 0 €, SVK:n aikuisjäsenet 5 € ja muut aikuiset 10 €/hlö, maksetaan paikan päällä käteisellä (tasaraha) tai Mobilepaylla. 50 ensimmäiseksi ilmoittautunutta joukkuetta mahtuu mukaan. Kilpailijat osallistuvat kilpailuun omalla vastuullaan.

Joukkueinfo sekä sääntökertaus joukkueille pidetään 16:45 kilpailukeskuksessa, joka sijaitsee Eteläpuiton hiekkakentällä.

Kolme kärkijoukkuetta palkitaan kisan jälkeen lahjakortein (2 x 75 €, 2 x 50 €, 2 x 30 €) Suomen suurimpaan ja tuotevalikoimaltaan laajimpaan kalastustarvikeliike Ruoto Mega Storeen ja sen verkkokauppaan! Lisäksi Voittajakaksikko saa vuodeksi käyttöönsä tittelin ”Mansen Kalakunkku” ja vielä Tampereen kaupungin lahjoittamat vuosiluvat Tammerkoskelle.
Muut tarvikepalkinnot tiedotetaan myöhemmin erikseen. Voittajakaksikko on myös automaattisesti tuloksellaan mukana kilpailemassa ”Vuoden katukalastaja” -tittelistä kiertopalkintoineen.

ILMOITTAUTUMINEN tapahtuu paikanpäällä tai mieluiten sähköpostitse osoitteeseen janne.rautanen@vapaa-ajankalastaja.fi. Kerro viestissä joukkueen nimi sekä molempien joukkueenjäsenten etu- ja sukunimet, puhelinnumerot ja syntymävuodet. Mikäli olet ilmoittamassa kilpailuun alle 18-vuotiasta, joka ei kilpaile vanhempansa/huoltajansa kanssa, niin ilmoita samalla myös kyseisen nuoren vanhemman/huoltajan nimi- ja yhteystiedot.