Street fishing -Tampere, 19.08.2020

Rentomielinen ja kaikenikäisille suunnattu kalastuskilpailu, jossa nuoret saavat tasoitusta. Tervetuloa!

Kilpailun säännöt voit lukea tästä.

 

TULOKSET AUKEAVAT TÄSTÄ


Tapahtuman nimiStreet fishing -Tampere
Tapahtuman tyyppi Kilpailu ja Street fishing -tapahtuma
Paikka Tampere, Tampere, Eteläpuisto 33200 Tampere
Alkaa 19.08.2020 17:00
Loppuu 19.08.2020 20:00
Järjestäjä Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö
Yhteyshenkilö Janne Rautanen
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite janne.rautanen@vapaa-ajankalastaja.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero 0400 946 968
Max osallistujamäärä
Paikkoja jäljellä
Muuta tietoa

SVK järjestää Street fishing -kilpailun Tampereella 19.8. klo 17–20. Kaksihenkisin joukkuein käytävä kilpailu käydään Tampereen keskustassa sekä lähialueella. Kilpailualueen itäraja kulkee Ratinanrannassa jatkuen Hatanpään valtatiehen asti. Samassa kohtaa kulkee alueen eteläraja eli kalastus vain Ratinanrannan puolelta. Pohjoisraja kulkee välikosken voimalaitospadossa ja länsiraja Pyynikillä Laivalaiturin länsireunassa. Kalastus on mahdollista Tammerkosken alueella vain viehe/perhokalastusvälinen. Muualla myös muilla vapakalastusvälineillä.

Kisassa on yksi sarja, jossa mitataan neljä pisintä kalaa (huom. 1 / laji!) ja yhteispituus ratkaisee paremmuuden. Kalat mitataan kilpailun jälkeen kilpailukeskuksessa. Otettavat kalat tulee välittömästi tappaa. Kalat voi myös HALUTESSAAN vapauttaa, jolloin valokuvat toimivat todisteina.

Kisassa on vain yksi sarja, mutta kukin nuori (syntynyt 2002 tai myöhemmin) saa 5 cm hyvitystä joukkueensa eduksi.

Kisassa saa kalastaa millä tahansa vapakalastusmenetelmällä, käytössä kerrallaan yksi vapa/ kalastaja. 18–64 -vuotiailla kilpailijoilla tulee olla kalastonhoitomaksu suoritettuna, mikäli he kalastavat heittokalastusvälinein. Muita lupia ei tarvita.

Osallistumismaksut, nuoret 0 €, SVK:n jäsenet 5 € ja muut 10 €/hlö, maksetaan paikan päällä. 50 ensimmäiseksi ilmoittautunutta joukkuetta mahtuu mukaan. Kilpailijat osallistuvat kilpailuun omalla vastuullaan.

Joukkueinfo sekä sääntökertaus joukkueille pidetään 16:45 kilpailukeskuksessa, joka sijaitsee Eteläpuiton hiekkakentällä.

Kolme kärkijoukkuetta palkitaan kisan jälkeen lahjakortein (2 x 75 €, 2 x 50 €, 2 x 30 €) Suomen suurimpaan ja tuotevalikoimaltaan laajimpaan kalastustarvikeliike Ruoto Mega Storeen ja sen verkkokauppaan! Lisäksi Voittajakaksikko saa vuodeksi käyttöönsä tittelin ”Mansen Kalakunkku” ja vielä Tampereen kaupungin lahjoittamat vuosiluvat Tammerkoskelle.
Muut tarvikepalkinnot tiedotetaan myöhemmin erikseen. Voittajakaksikko on myös automaattisesti tuloksellaan mukana kilpailemassa ”Vuoden katukalastaja” -tittelistä kiertopalkintoineen.

ILMOITTAUTUMINEN tapahtuu paikanpäällä tai sähköpostitse osoitteeseen janne.rautanen@vapaa-ajankalastaja.fi. Kerro viestissä joukkueen nimi sekä molempien joukkueenjäsenten etu- ja sukunimet, puhelinnumerot ja iät. Mikäli olet ilmoittamassa kilpailuun alle 18-vuotiasta, joka ei kilpaile vanhempansa/huoltajansa kanssa, niin ilmoita samalla myös kyseisen nuoren vanhemman/huoltajan nimi- ja yhteystiedot.

SIISTI BIITSI: Street fishingin yhteydessä pidetään myös Pidä Saaristo Siistinä ry:n toimesta Siisti Biitsi -talkoot. Halukkailla, niin kisaajilla kuin ohikulkijoillakin, on mahdollisuus lainata siivousvälineitä ja kerätä roskia rannoilta.

HintaSVK:n jäsenille Nuoret 0 €, aikuiset 5€ / Ei jäsenille Nuoret 0 €, aikuiset 10€

Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen
Kirjoita SVK:n kalaseurasi nimi tai jätä tyhjäksi.