Street Fishing-Tampere, 21.08.2019


Säännöt Street fishingTampere 2019

Tapahtuman nimiStreet Fishing-Tampere
Tapahtuman tyyppi Street fishing -tapahtuma
Paikka Tampere, Eteläpuisto 33200 Tampere
Alkaa 21.08.2019 17:00
Loppuu 21.08.2019 20:00
Järjestäjä Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö
Yhteyshenkilö Janne Rautanen
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite janne.rautanen@vapaa-ajankalastaja.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero 0400 946 968
Muuta tietoa

SVK järjestää Street fishing -kilpailun Tampereella 21.8. klo 17–20. Kaksihenkisin joukkuein käytävä kilpailu käydään Tampereen keskustassa sekä lähialueella. Kilpailualueen itäraja kulkee Ratinanrannassa jatkuen Hatanpään valtatiehen asti. Samassa kohtaa kulkee alueen eteläraja eli kalastus vain Ratinanrannan puolelta. Pohjoisraja kulkee välikosken voimalaitospadossa ja länsiraja Pyynikillä Laivalaiturin länsireunassa. Kalastus on mahdollista Tammerkosken alueella vain viehe/perhokalastusvälinen. Muualla myös muilla vapakalastusvälineillä.

Kisassa on yksi sarja, jossa mitataan neljä pisintä kalaa (huom. 1 / laji!) ja yhteispituus ratkaisee paremmuuden. Kalat mitataan kilpailun jälkeen kilpailukeskuksessa. Otettavat kalat tulee välittömästi tappaa. Kalat voi myös HALUTESSAAN vapauttaa, jolloin valokuvat toimivat todisteina.

Kisassa on vain yksi sarja, mutta kukin nuori (syntynyt 2001 tai myöhemmin) saa 5 cm hyvitystä joukkueensa eduksi.

Kisassa saa kalastaa millä tahansa vapakalastusmenetelmällä, käytössä kerrallaan yksi vapa/ kalastaja. 18–64 -vuotiailla kilpailijoilla tulee olla kalastonhoitomaksu suoritettuna, mikäli he kalastavat heittokalastusvälinein. Muita lupia ei tarvita.

Osallistumismaksut, nuoret 0 €, SVK:n jäsenet 5 € ja muut 10 €/hlö, maksetaan paikan päällä. 50 ensimmäiseksi ilmoittautunutta joukkuetta mahtuu mukaan. Kilpailijat osallistuvat kilpailuun omalla vastuullaan.

Joukkueinfo sekä sääntökertaus joukkueille pidetään 16:45 kilpailukeskuksessa, joka sijaitsee Eteläpuiton hiekkakentällä.

Voittajakaksikko saa vuodeksi käyttöönsä tittelin ”Mansen Kalakunkku”. Voittajajoukkue saa lisäksi Tampereen kaupungin lahjoittamat vuosiluvat Tammerkoskelle.
Muut tarvikepalkinnot tiedotetaan myöhemmin erikseen.

ILMOITTAUTUMINEN tapahtuu paikanpäällä tai sähköpostitse osoitteeseen janne.rautanen@vapaa-ajankalastaja.fi. Kerro viestissä joukkueen nimi sekä molempien joukkueenjäsenten etu- ja sukunimet, puhelinnumerot ja iät. Mikäli olet ilmoittamassa kilpailuun alle 18-vuotiasta, joka ei kilpaile vanhempansa/huoltajansa kanssa, niin ilmoita samalla myös kyseisen nuoren vanhemman/huoltajan nimi- ja yhteystiedot.

HintaSVK:n jäsenille 0 / 5€ / Ei jäsenille 0 / 10€