Kilpailun säännöt voit lukea tästä.


Tapahtuman nimiStreet fishing Valkeakoski
Tapahtuman tyyppi Kilpailu ja Street fishing -tapahtuma
Paikka Valkeakoski, Hakalantie 6
Alkaa 20.08.2021 17:00
Loppuu 20.08.2021 20:00
Järjestäjä Valkeakosken Kalaveikot ry ja Suomen Vapaa-ajankalastajat
Yhteyshenkilö Tero Kariluoma
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite valkeakoskenkalaveikot@gmail.com
Yhteyshenkilön puhelinnumero 0405881559
Muuta tietoa

Kilpailumaksuja ja ilmoittautumisia paikan päällä otetaan vastaan kello 16 alkaen. Vain ilmoittautumalla ennakkoon varmistat joukkueen paikan kilpailuun.
Kilpailuinfo ja sääntöjen kertaus klo 16:45.

———–

SVK järjestää Street fishing -kilpailun Valkeakoskella 20.8. klo 17–20. Kaksihenkisin joukkuein käytävä kilpailu käydään Valkeakosken keskustassa sekä lähialueella (katso kartta ylempänä). Kilpailualueen pohjoisraja menee Apianvirran niskalla, eteläraja isolla sillalla (autosilta). Käytössä vain kisakeskuksen puoleinen rantaviiva. Kalastus on mahdollista Apianvirran alueella vain viehe/perhokalastusvälinen. Muualla myös muilla vapakalastusvälineillä.

Kisassa on yksi sarja, jossa mitataan neljä pisintä kalaa (huom. 1 / laji!) ja yhteispituus ratkaisee paremmuuden. Kalat mitataan kilpailun jälkeen kilpailukeskuksessa. Otettavat kalat tulee välittömästi tappaa. Kalat voi myös HALUTESSAAN vapauttaa, jolloin valokuvat toimivat todisteina.

Kisassa on vain yksi sarja, mutta kukin nuori (syntynyt 2003 tai myöhemmin) saa 5 cm hyvitystä joukkueensa eduksi.

Kisassa saa kalastaa millä tahansa vapakalastusmenetelmällä, käytössä kerrallaan yksi vapa/ kalastaja. 18–64 -vuotiailla kilpailijoilla tulee olla kalastonhoitomaksu suoritettuna, mikäli he kalastavat heittokalastusvälinein. Muita lupia ei tarvita.

Osallistumismaksut, nuoret 0 €, SVK:n aikuisjäsenet 5 € ja muut aikuiset 10 €/hlö, maksetaan paikan päällä käteisellä (tasaraha) tai Mobilepaylla. 50 ensimmäiseksi ilmoittautunutta joukkuetta mahtuu mukaan. Kilpailijat osallistuvat kilpailuun omalla vastuullaan.

Joukkueinfo sekä sääntökertaus joukkueille pidetään 16:45 kilpailukeskuksessa, joka sijaitsee Hotelli Waltikan terassialueella.

Kolme kärkijoukkuetta palkitaan kisan jälkeen lahjakortein (2 x 75 €, 2 x 50 €, 2 x 30 €) Suomen suurimpaan ja tuotevalikoimaltaan laajimpaan kalastustarvikeliike Ruoto Mega Storeen ja sen verkkokauppaan! Lisäksi voittajakaksikko saa vuodeksi käyttöönsä tittelin ”Koskin Kalakunkku” ja vielä Valkeakosken Kalaveikot ry lahjoittamat vuosiluvat Apianvirralle.
Muut tarvikepalkinnot tiedotetaan myöhemmin erikseen. Voittajakaksikko on myös automaattisesti tuloksellaan mukana kilpailemassa ”Vuoden katukalastaja” -tittelistä kiertopalkintoineen.

ILMOITTAUTUMINEN tapahtuu paikanpäällä tai mieluiten etukäteen sähköpostitse osoitteeseen valkeakoskenkalaveikot@gmail.com. Kerro viestissä joukkueen nimi sekä molempien joukkueenjäsenten etu- ja sukunimet, puhelinnumerot ja syntymävuodet. Mikäli olet ilmoittamassa kilpailuun alle 18-vuotiasta, joka ei kilpaile vanhempansa/huoltajansa kanssa, niin ilmoita samalla myös kyseisen nuoren vanhemman/huoltajan nimi- ja yhteystiedot.