Street fishing – Varkaus, 26.06.2019


Street fishing -Varkaus, säännöt 2019

Tapahtuman nimiStreet fishing - Varkaus
Tapahtuman tyyppi Street fishing -tapahtuma
Paikka Varkaus,
Alkaa 26.06.2019 17:00
Loppuu 26.06.2019 20:00
Järjestäjä Suomen vapaa-ajankalastajien keskusjärjestö ja Vapa Varkaus
Yhteyshenkilö Ilkka Heikkinen
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite ilkka.heikkinen@vapaa-ajankalastaja.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero 0407679077
Muuta tietoa

SVK yhdessä Vapa Varkauden kanssa, järjestää Street fishing -kilpailun Varkaudessa 26.6. klo 17-20. Ilmoittautumiset kisakeskuksessa Hertunrannan rantatorilla klo. 16 alkaen. Kaksihenkisin joukkuein käytävä kilpailu käydään Varkauden kaupungin vesialueilla (Huruslahden ranta, Gonovin kukkula-uimaranta, Joutenlahden pieni puoli). Kartta kisa-alueesta jaetaan osallistujille ennen kilpailua.
Kisassa on yksi sarja, jossa mitataan neljä pisintä kalaa (huom. 1 / laji!) ja yhteispituus ratkaisee paremmuuden. Kalat mitataan kilpailun jälkeen kilpailukeskuksessa tai ne voi halutessaan vapauttaa, jolloin valokuvat toimivat todisteina. Kalat joita ei vapauteta tulee lopettaa saaliiksi saamisen yhteydessä.
Kukin nuori (syntynyt 2001 tai myöhemmin) saa 5 cm hyvitystä joukkueensa eduksi.
Kisassa saa kalastaa millä tahansa vapakalastusmenetelmällä, käytössä kerrallaan yksi vapa/ kalastaja. 18–64 -vuotiailla kilpailijoilla tulee olla kalastonhoitomaksu suoritettuna, mikäli he kalastavat heittokalastusvälinein. Muita lupia ei tarvita.
Osallistumismaksut, nuoret 0 €, SVK:n jäsenet 5 € ja muut 10 €/hlö, maksetaan paikan päällä. Ilmoittautua voi etukäteen. Kilpailijat osallistuvat kilpailuun omalla vastuullaan.
Sääntökertaus joukkueille pidetään klo 16:50 kilpailukeskuksessa (Hertunrannan rantatori).
Kolme kärkijoukkuetta palkitaan. Lisäksi voittajakaksikko saa vuodeksi käyttöönsä tittelin ”Varkauden Kalakunkku” ja on tuloksellaan mukana kilpailemassa ”Vuoden katukalastaja” –tittelistä kiertopalkintoineen.
ILMOITTAUTUMINEN tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen ilkka.heikkinen@vapaa-ajankalastaja.fi tai paikanpäällä. Kerro viestissä joukkueen nimi sekä molempien joukkueenjäsenten etu- ja sukunimet, puhelinnumerot ja iät. Mikäli olet ilmoittamassa kilpailuun alle 18-vuotiasta, joka ei kilpaile huoltajansa kanssa, niin ilmoita samalla myös kyseisen nuoren huoltajan nimi- ja yhteystiedot.
Vinkki: Onkiminen kuulunee saalisvarmana ja monia eri kaloja pyytävänä menetelmänä osaksi useimpien joukkueiden taktiikkaa, samoin kuin viehekalastus jonkin kookkaamman petokalan nappaamiseksi siiman päähän.

HintaSVK:n jäsenille Nuoret 0 €, aikuiset 5€ / Ei jäsenille Nuoret 0 €, aikuiset 10€