Velkuan kalastajaseuran Kalakerho, Naantali, Velkua, 07.11.2020 – 31.12.2021


Tapahtuman nimiVelkuan kalastajaseuran Kalakerho
Tapahtuman tyyppi Kalastuskerho
Paikka Naantali, Velkua,
Alkaa 07.11.2020 10:00
Loppuu 31.12.2021 15:00
Järjestäjä Velkuan kalastajaseura
Yhteyshenkilö Janne Antila
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite velkuankalastajaseura@gmail.com
Yhteyshenkilön puhelinnumero 0456304280
Muuta tietoa

Kalakerhossa kokoonnutaan kerran kuussa. Tapaamisten pääasiallinen sisältö on mennä kalaan yhdessä, kalastuksesta kiinnostuneella porukalla! Kalastamisen mukanaan tuomien käytännön tilanteiden myötä opetellaan kaikki eteen tulevat asiat ja taidot. Joskus rospuuttokaudella voidaan vaikka rakennella omia kalavälineitä, jos ei kalaan pääse fiksusti. Osallistujat voivat itse vaikuttaa tekemiseen.
Kalastajaseura tarjoaa kalareissuille pientä naposteltavaa ja kalastuksessa kuluvaa pientarviketta (onkisiimaa, koukkuja, painoja, kohoja, lukkoja, leikareita yms.).
Kerhossa voi käydä kerran tutustumassa. Säännöllinen osallistuminen onnistuu maksamalla kerhomaksun 20 € / vuosi. Kerhomaksulla saat samalla myös liittymislahjana oman hyvän ongen (arvo n. 10 €) ja Velkuan kalastajaseuran jäsenyyden kaikkine jäsenetuineen (mm. Vapaa-ajan Kalastaja -lehden vuositilauksen (arvo 45 €)). Lehti tippuu laatikkoon kuudesti vuodessa. Tulevaisuudessa kalastajaseuralle hommataan myös joku (soutu)vene (+ehkä pieni moottori), joka on jäsenistön vapaassa kalastuskäytössä.
Valoisana vuodenaikana (huhti-syyskuu) kokoonnutaan enimmäkseen arki-iltoina. Pimeänä vuodenaikana enimmäkseen viikonloppuisin. Osallistujille perustetaan oma WhatsApp-ryhmä, jonka avulla viestitään kerhokerroista, paikoista ja tarkemmasta sisällöstä. Käytännössä ollaan Velkua-Livonsaaren lähivesillä, rannoilla, tarvittaessa Sinervolla tai muussa sopivassa sisätilassa.
Kerho on tarkoitettu lapsille ja nuorille jotka haluavat oppia itse kalastamaan hyvin ja monipuolisesti! 👌Lähtökohtaisesti siis kerhoon osallistuvat tulevat koskemaan matoihin ja saamiinsa kaloihin ihan itse. Ohjaaja auttaa, näyttää ja opettaa kunnolla, mutta ei tee kaikkea nuorten puolesta pitkällä tähtäimellä.
Kalastajaseuralta tulee mukaan vähintään yksi aikuinen ohjaaja. Ylivilkkaiden tai muutoin erityistä valvontaa tai tukea tarvitsevien lapsien tukena tulee olla oma aikuinen. Muutoinkin vanhemmat ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan lapsen / nuoren mukana.

HintaSVK:n jäsenille 20€ / Ei jäsenille 20€