Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö ry
SVK Jäsenille

Väritä unelmiesi vaappu!

Värityskilpailu alle 18-vuotiaille!

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö yhteistyössä Laxman-uistimen kanssa julistaa avoimen viehevärityskilpailun. Kilpailun voittajaväristä teetetään SVK:n vuosiviehe vuodelle 2019.

Kilpailuvieheenä toimii Laxman ”Kisa”-vaappu (90 mm, 29 g), joka on erinomainen vaappu erityisesti hauen ja muiden petokalojen heittokalastukseen, mutta se toimii myös vetouistellen. Kelauksen pysähtyessä viehe vajoaa pohjaa kohden kylkiään väristäen. Kyseessä ei ole tavallinen uimalevytön ”jerkki”, sillä vaappu ui houkuttelevasti kelaamalla, ja sillä voidaan kalastaa tavallisin kevyin heittokalastusvälinein. Uistimen valmistuksesta vastaa Tmi Grosari-vaaput.

Osallistujien tulee suunnitella uusi värimaailma vaapulle. Vaikutteita voi hakea omista kalastavista suosikkiväreistä, luonnon värimaailmasta tai muuten vain suunnitella tyylikäs viehe.
Malleja värikuvioista voit käydä katsomassa osoitteesta https://grosari.kalastamo.com/

Leikkaa ohessa olevat vaapun kuvat päältä, kyljeltä ja alapuolelta, ja väritä ne.

Selkä

Kylki

Vatsa

Säännöt:
– Kilpailu on avoin kaikille alle 18-vuotiaille nuorille.
– Kilpailun voittaa tyylikkäimmän värityksen suunnitellut kilpailija.
Vaapun tulee olla tyylikäs väreiltään ja myös viehe, joka lumoaa kalat iskemään siihen. Mukaan voit halutessasi liittää lyhyen viestin, mistä olet väritysideasi saanut.
– Kilpailuaika on 1.11. 2018- 31.3.2019
– Kilpailun voittaja palkitaan Laxman-uistimen tuotepaketilla.
Lisäksi kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan viehesarja.
– Oikeudet vaapun väriin jäävät SVK:lle.
– Kilpailutöitä ei palauteta.
– Kilpailun tuomaristo koostuu SVK:n nuoriso- ja perhetoimikunnasta sekä Laxman-uistimen edustajasta. Raati valitsee esikarsinnassa kymmenen jatkoon pääsevää väriehdotusta.
Lopullinen voittaja ratkaistaan Fisuun-sivujen Facebook-äänestyksessä.
– Kilpailutyöt tulee lähettää osoitteeseen Janne Rautanen, Käenpolku 3, 37830 Akaa tai janne.rautanen@vapaa-ajankalastaja.fi

Kommentit