Kiinnostaako toimiminen apuohjaajana leireillä, kerhoissa tai vaikkapa erilaisissa kalastustapahtumissa? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus, sillä Suomen Vapaa-ajankalastajat kouluttaa erilaisiin tapahtumiin apuohjaajia, jotka vastaavat yhdessä muiden järjestäjien kanssa toiminnan suunnittelusta ja järjestämisestä.

Mikäli olet iältäsi 14–18-vuotias, kalastuksesta kiinnostunut ja haluat oppia uusia asioita sekä taitoja, ilmoittaudu mukaan koulutukseen, josta on hyötyä myös muualla elämässä.

Kiinnostaako toimiminen apuohjaajana!

Nyt sinulla on siihen mahdollisuus, sillä Suomen Vapaa-ajankalastajat kouluttaa erilaisiin tapahtumiin apuohjaajia, jotka vastaavat yhdessä muiden järjestäjien kanssa toiminnan suunnittelusta ja järjestämisestä.

Mikäli olet iältäsi 14–18-vuotias, kalastuksesta kiinnostunut ja haluat oppia uusia asioita sekä taitoja, ilmoittaudu mukaan koulutukseen, josta on hyötyä myös muualla elämässä.

Koulutus on kaksiosainen. Ensimmäisessä osassa käydään lävitse leiriolosuhteissa toiminnan erityispiirteitä, opetellaan erilaisia askartelutaitoja ja tutustutaan keinoihin, joilla innostetaan uusia harrastajia kalastuksen saloihin. Toisessa osassa koulutettava osallistuu apuohjaajana käytännön toimintaan tapahtumassa, kerhossa tai leirillä. Molemmat osat käytyään koulutettava saa todistuksen suoritetusta koulutuksesta ja on valmis toimimaan apuohjaajana valtakunnallisissa tai alueellisissa tapahtumissa.

Koulutus on osallistujille maksuton. Keskusjärjestöön kuuluville osallistujille maksetaan korvausta koulutusmatkoista syntyneisiin kuluihin esim. linja-auto- sekä junamatkakuluihin. Myös jatkokuljetus Lahden rautatie- ja linja-autoasemalta leirikeskukseen järjestyy.
Koulutuksen aikana kalastamme kirjolohta Evolla, (jokainen maksaa oman luvan. alle 18-v 12,5€) Tarkempaan ohjelmaan aikatauluineen pääset tutustumaan alla olevasta ohjelmasta. Koulutukseen otetaan 15 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Katso täältä koulutuksen tarkempi ohjelma ja ilmoittaudu mukaan!