Vuosiviehe 2023

Nuorten oma vuosivieheen värityskilpailu innosti tällä kertaa liki viidensadan kilpailutyön värittämiseen. Kilpailutöitä palautui kerhoista, yksittäisiltä kalastuksen harrastajilta sekä koululuokilta. Ahkerimpia värittäjiä olivat Etelä-Savolaiset nuoret. Suureen määrään mahtui mukaan toinen toistaa hienompia värityksiä, eikä päätös voittajasta ollut SVK.n nuoriso- ja perhetoimikunnalle helppo. Kaikkien kilpailutöiden läpikäymisen jälkeen, voittajaksi valikoitui 12- vuotiaan Joanna Kaunion kilpailutyö Sateenkaari. Idean väritykseen Joanna kertoi saaneensa omasta päästään ja isän kalapakista. Tykkään piirtää ja suunnitella kaikenlaista. Lisäksi pieni vilkuilu isän kalapakkiin antoi vähän osviittaa. Kun teos oli valmis, nimesin sen sitten Sateenkaareksi” Voittovaappua hän aikoo testata hauen ja kuhan uistelussa.  

” En olisi ikinä uskonut, että voitan. Todellinen yllätys. Ihan uskomatonta, että oma ehdotukseni valikoitui 500 teoksen joukosta voittajaksi. Mahtavaa! ”

Joanna Kaunio

Palkintona voittovärityksen värittämisestä Joanna saa Laxman-uistimen tuotepaketin, joka sisältää myös voittajavärityksestä tehdyn uistimen. Kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken arvonnassa onni suosi Miika Aaltoa. Hänelle lähtee palkintona viehesarja. Onnea voittajalle ja kiitos jälleen kaikille osallistuneille!

Vuosiviehe tilattavissa
Vuosiviehevärityskilpailu on SVK:n jokavuotinen lapsille ja nuorille tarkoitettu kilpailu, jonka voittajavärityksestä tehdään oikea viehe. Kilpailuvieheenä toimii toista kertaa Grosarin muovirunkoinen räminäkuulilla varustettu 12 cm vaappu, joka tunnetaan mainiona kuhavieheenä. Viehevärityskisan viehe on erikoisväri ja sitä voi tilata ainoastaan SVK:lta. Viehe löytyy SVK:n verkkokaupasta.