[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Heippa kaikille! Ajattelin näin syksyn ekana postauksenani kertoa teille vähä meitsin kalakesästä. Virallisesti kalakesäni alkoi kesälomamatkan jälkeen kuvamaalla inserttiä tv-ohjelma Kalastusmestariin. Tai no, kuvauksien aikana oli niin kylmä että voiko sitä kesäksi kutsuakkaan. Saaliiksi saimme vain muutaman ahvenen, mutta oli huippu kivaa ja jännittävää seurata miten ihan oikeeta tv-ohjelmaa kuvattiin.

kalastusmestar600

Seuraava pidempi kalareissu olikin Tenolle. Olin siellä ensimmäistä kertaa. Olen perhokalastanut ennenkin Norjassa sekä leireillä, mutta silti se vaati paljon harjoitusta. Loppua kohden kalastus alkoi sujua jo ihan hyvin.

teno600

Tenolla oli ihan super hienot kalastuspaikat. Saimme myös nähdä Pertti Laakkosen todella komean 22,9 kg jättilohen. Lohi oli uskomattoman iso. Se oli myös Alakönkään ennätyslohi.

Maisemat olivat upeat, sää hieno, mutta kalani jäi uiskentelemaan vielä Tenojokeen. Ensi vuonna taas kova yritys. Alla muutama maisema kuva sekä tietty kalastus selfie.

tenokollaasi600

Reissun jälkeen kalakesäni jatkui mökkikalastuksella Vesilahdessa. Mökillä eniten käymme uistelemassa. Uistelussa kivointa on, kun saa jännittää, koska kalaa tulee. Samalla saa nauttia maisemista sekä useimmiten auringosta. Olen käynyt iskän kanssa pienestä pitäen kalassa mökillä.  Siellä käymme myös heittelemässä ahventa, pilkkimässä kuhaa sekä tietenkin mato-ongella. Loppukesän mielenkiintoista ja jännittävää puuhaa on ravustus. Tänä vuonna rapuja tuli hyvin. Mertojen kokeminen on jännittävää ja joskus sieltä saattaa tulla mukana muutakin kun rapuja, kuten esimerkiksi mateita. Kalakesäni meni nopeasti ja nyt mennään jo kovaa vauhtia talvea kohti! Kalaterkuin Eerika[/vc_column_text][wdfb_like_button][fbcomments Width=”400″ num=”5″][/vc_column][/vc_row]