On aika ottaa värikynät penaalista!

Oletko hyvä värittämään, löytyykö sinulta värisilmää komean vieheen tekemiseen. SVK:n vuoden 2023 vuosiviehe kaipaa väriä pintaansa, joten nyt sinulla on mahdollisuus voittaa kilpailu, jossa valmistetaan voittotyöstä ihka oikea vaappu. Vaikka kilpailuaikaa on runsaasti (1.10.-31.1.2023), kannattaa toimeen tarttua heti. Kilpailuun voit osallistua niin monella värityksellä kuin haluat, eli nyt kynät suhisemaan.

Kilpailu on tarkoitettu kaikille alle 18- vuotiaille. Kilpailun voittajaväristä teetetään SVK:n 2023-vuosiviehe, 12 cm Grosari-vaapun runkoon. 

Kilpailu alkaa on 1.10.2022 ja päättyy 31.1.2023. Kilpailun voittaja palkitaan Grosari-vaappujen tuotepaketilla sekä voittajasta tehdään juttu nuorten omille kalastussivuille Fisuun.fi sekä Vapaa-ajan Kalastaja -lehteen. Kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan Grosari-vaappujen viehesarja.

Kuinka pääset mukaan?

Tulosta ja väritä alla olevat vaapun kuvat. Lähetä kilpailutyösi osoitteeseen Janne Tarkiainen, Päivänkakkarantie 8, 50600 Mikkeli tai janne.tarkiainen@vapaa-ajankalastaja.fi.

Oikeudet vaapun väriin jäävät Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestölle. Kilpailutöitä ei palauteta. Kilpailun voittajan valitsee Vapaa-ajankalastajien nuoriso- ja perhetoimikunta kilpailuajan päätyttyä. Mikäli haluat, kilpailuvärityksen mukana voit lähettää myös tarinan siitä, mistä olet väritysideasi vieheeseen saanut.

Viime vuonna kilpailutöitä palautettiin ennätykselliset reilut kahdeksansataa. Voittotyön väritti Taika Collan. 

Tulosta ohessa oleva vaapun kuvat ja väritä ne.

Tässä suora linkki kuvaan (mustapohja).

Tässä suora linkki kuvaan (valkeapohja).

Vatsa
Kylki
Selkä

Säännöt:

– Kilpailu on avoin kaikille alle 18-vuotiaille nuorille.
– Kilpailun voittaa tyylikkäimmän värityksen suunnitellut kilpailija. Vaapun tulee olla tyylikäs väreiltään ja myös viehe, joka lumoaa kalat iskemään siihen. Mukaan voit halutessasi liittää lyhyen viestin, mistä olet väritysideasi saanut.
– Kilpailuaika on 1.10.2022- 31.1.2023.
– Kilpailun voittaja palkitaan Laxman-uistimen tuotepaketilla. Lisäksi kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan viehesarja.
– Oikeudet vaapun väriin jäävät SVK:lle.
– Kilpailutöitä ei palauteta.
– Kilpailun voittajan valitsee SVK:n nuoriso- ja perhetoimikunta.
– Kilpailutyöt tulee lähettää osoitteeseen Janne Tarkiainen, Päivänkakkarantie 8, 50600 Mikkeli tai janne.tarkiainen@vapaa-ajankalastaja.fi

Vuosiviehe 2022.

Vuosiviehe tilattavissa
Vuosiviehevärityskilpailu on SVK:n jokavuotinen lapsille ja nuorille tarkoitettu kilpailu, jonka voittajavärityksestä tehdään oikea viehe. Viehevärityskisan viehe on erikoisväri ja sitä voi tilata ainoastaan SVK:lta. Viehe löytyy SVK:n
verkkokaupasta.