Suunnittele unelmiesi vaappu, vuosivieheen värityskilpailu on käynnissä taas!

Minkä värinen vaappu on se kaikkein ottavin? Joko se löytyy omasta pakistasi vai onko sitä vielä edes tehty? Nyt voit vaikuttaa asiaan tarttumalla värikyniin ja värittämällä SVK. n vuosivieheeseen uudet värit.

Kilpailuaika kilpailussa on 1.10.2023-31.1.2024. Kilpailuun voit osallistua niin monella värityksellä kuin haluat, eli värikynät suhisemaan. Kilpailuvieheenä toimii Grosarin muovirunkoinen räminäkuulilla varustettu 12-senttinen vaappu, joka tunnetaan mainiona hauki- ja kuhavieheenä. Kilpailu on tarkoitettu kaikille alle 18- vuotiaille.

Viimevuotisen kisaan osallistui yli viisi sataa väritystä, voittajaksi valittiin Joanna Kaunion väritys. Voittajavärityksestä tehtyä viehettä voi tilata ainoastaan SVK:lta. Kilpailun voittajaväristä teetetään SVK: n 2024-vuosiviehe, 12 cm Grosari-vaapun runkoon. 

Kilpailun voittaja palkitaan Grosari-vaappujen tuotepaketilla sekä voittajasta tehdään juttu nuorten omille kalastussivuille Fisuun.fi sekä Vapaa-ajan Kalastaja -lehteen. Kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan Grosari-vaappujen viehesarja.

Kuinka pääset mukaan?

Tulosta ja väritä alla olevat vaapun kuvat. Lähetä kilpailutyösi osoitteeseen Janne Tarkiainen, Päivänkakkarantie 8, 50600 Mikkeli tai janne.tarkiainen@vapaa-ajankalastaja.fi.

Oikeudet vaapun väriin jäävät Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestölle. Kilpailutöitä ei palauteta. Kilpailun voittajan valitsee Vapaa-ajankalastajien nuoriso- ja perhetoimikunta kilpailuajan päätyttyä. Mikäli haluat, kilpailuvärityksen mukana voit lähettää myös tarinan siitä, mistä olet väritysideasi vieheeseen saanut.

Tässä suora linkki kuvaan (mustapohja).

Tässä suora linkki kuvaan (valkeapohja).

Vatsa
Kylki
Selkä

Säännöt:

– Kilpailu on avoin kaikille alle 18-vuotiaille nuorille.
– Kilpailun voittaa tyylikkäimmän värityksen suunnitellut kilpailija. Vaapun tulee olla tyylikäs väreiltään ja myös viehe, joka lumoaa kalat iskemään siihen. Mukaan voit halutessasi liittää lyhyen viestin, mistä olet väritysideasi saanut.
– Kilpailuaika on 1.10.2023- 31.1.2024.
– Kilpailun voittaja palkitaan Laxman-uistimen tuotepaketilla. Lisäksi kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan viehesarja.
– Oikeudet vaapun väriin jäävät SVK:lle.
– Kilpailutöitä ei palauteta.
– Kilpailun voittajan valitsee SVK:n nuoriso- ja perhetoimikunta.
– Kilpailutyöt tulee lähettää osoitteeseen Janne Tarkiainen, Päivänkakkarantie 8, 50600 Mikkeli tai janne.tarkiainen@vapaa-ajankalastaja.fi

Vuosiviehe 2023.

Vuosiviehe tilattavissa
Vuosiviehevärityskilpailu on SVK:n jokavuotinen lapsille ja nuorille tarkoitettu kilpailu, jonka voittajavärityksestä tehdään oikea viehe. Viehevärityskisan viehe on erikoisväri ja sitä voi tilata ainoastaan SVK:lta. Viehe löytyy SVK:n
verkkokaupasta.