Valtterin väritys vei voiton vuosivieheen värityskilpailussa

Suomen Vapaa-ajankalastajien nuorten vuosivieheen värityskilpailussa tehtiin jälleen uusi ennätys, kun kilpailutöitä palautettiin yli kuusisataa kappaletta. Suurin osa kilpailutöistä tuli kouluilta, mutta mukana oli myös värityksiä kalastuskerhoista sekä yksittäisiltä kalastuksen harrastajilta. Ennätyksellisen 611 kilpailuvärityksen joukosta SVK:n nuoriso- ja perhetoimikunta valitsi voittajaksi etelä-savolaisen Valtteri Korhosen viehevärityksen, jonka Valtteri teki koulun eräkurssilla.

Valtteri ei tunnustaudu olevansa himokalastaja, mutta hän tykkää käydä kalassa, kun siihen tilaisuus tulee.
”Kalastamassa käyn mökillä sekä kotijärvellä, yksin sekä kavereiden kanssa”.
Mato-onginta on Valtterin mieluisin kalastusmuoto, mutta hän taitaa myös pilkkimisen sekä jigaamisen. Saalistakin on tullut aina ruokapöytään saakka. 
Palkintona voitosta Valtteri sai Laxman-uistimen tuotepaketin, joka sisälsi myös voittajavärityksestä tehdyn vuosivieheen. Kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken arvonnassa onni suosi Iida Kontkasta. Hänelle lähti palkintona viehesarja.

Onnea voittajalle ja kiitos kaikille osallistuneille!

Vuosiviehe on tilattavissa

Vuosivieheen värityskilpailu on SVK:n jokavuotinen lapsille ja nuorille tarkoitettu kilpailu, jonka voittajavärityksestä tehdään oikea viehe. Kolmatta vuotta peräkkäin vuosivieheenä on Grosarin Laxman, joka tunnetaan maan mainiona haukivieheenä.
Viehevärityskisan vuosiviehe on erikoisväri ja sitä voi tilata ainoastaan SVK:lta. Viehe löytyy SVK:n verkkokaupasta. Vuosiviehettä valmistetaan ainoastaan 200 kappaletta, joten jos haluat omasi, kannattaa olla nopea.