Väriä vieheeseen kilpailu on ratkennut-Taika väritti komeimman vieheen!

Jo perinteiseksi muodostunut nuorille suunnattu Vuosivieheen värityskilpailu keräsi tällä kertaa ennätyksellisen määrään toinen toistaan upeimpia värityksiä. Kilpailutöitä kertyi lähes 800 kappaletta SVK. n nuoriso- ja perhetoimikunnan arvioitavaksi.

Tämänkertaisen värityskilpailun voitti 12-vuotias Taika Collan, joka harrastaa monipuolisesti kaikenlaista, mm. heittokalastusta kesäisin.  Talviaikana kalastus on harvinaisempaa, mutta muutaman kerran talvessa hän käy myös isän kanssa pilkillä. Kalastusta Taika on harrastanut koko ikänsä ja siiman päähän on kalojakin tarttunut. Taikan suurin kala on hauki, jolle vaaka osoitti painoa 3 kiloa. Taika kertoi, että vuoden kohokohtia on kesäiset harjuksen kalastusretket isän sekä siskojen kanssa Inarin seudulle. Taika kehuu myös omaa pappaansa loistavaksi kalaruokakokiksi. Erityisesti lohesta ja muikusta valmistetut kalaruuat maistuvat, Taika kertoo. Taikan vuosivieheen väritys syntyi 4H:n monitoimikerhossa Jäppilässä.

”värimaailma vaappuun syntyi hetkessä, ne vain sopivat sujuvasti yhteen”

Taika Collan

Palkintona voitosta Taika saa Laxman-uistimen tuotepaketin, joka sisältää myös voittajavärityksestä tehdyn uistimen. Kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken arvonnassa onni suosi Jasu Kuuselaa Kuusankosken kalakerhosta. Hänelle lähtee palkintona viehesarja. Onnea voittajalle ja suuri kiitos kaikille osallistuneille! Valinnan voittajasta teki SVK:n nuoriso- ja perhetoimikunta.

Vuosiviehe tilattavissa
Vuosiviehevärityskilpailu on SVK:n jokavuotinen lapsille ja nuorille tarkoitettu kilpailu, jonka voittajavärityksestä tehdään oikea viehe. Viehevärityskisan viehe on erikoisväri ja sitä voi tilata ainoastaan SVK:lta. Viehe löytyy SVK:n
verkkokaupasta.