[vc_row][vc_column][vc_column_text]Susiniemessä pilkittiin loskaisessa kelissä

Minä ja kaverini Ville oltiin Rantakylän Kalakavereiden pilkkileirillä 23.3-25.3. Yövyimme mökissä jossa oli alakerrassa kaksi neljän hengen huonetta tytöille ja ylhäällä oli parvi, jossa nukkui kaikki pojat. Leiri aloitettiin perinteisellä nimenhuudolla, jossa todettiin, että kaikki olivat saapuneet paikalle (11 nuorta), eikä kukaan ollut kadonnut vielä matkalla leirille.
Nimenhuudon jälkeen veimme koukut järveen. Jäällä oli hurjasti loskaa ja ilman kumppareita siellä ei olisi pärjännyt.  Paistoimme iltapalaksi takassa makkaraa ja jokainen osallistui vuosivaapun värityskilpailuun. Ennen nukkumaan menoa kävimme vielä saunassa.


Lauantaina pilkimme urakalla sekä pidimme leikkimielisen pilkkikilpailun, jossa voiton pokkasi pienimmällä kalalla.  Puulasta nousi pientä kalaa, mutta ei kuitenkaan tarpeeksi pientä minulle, kisaa ajatellen. Voittajan kala oli 8cm ahven ja minun pienin kalani oli 10,5cm.
Käytimme pilkillä ollessamme myös kaikuluotainta. Sen avulla oli mielenkiintoista seurata, kuinka paljon kalaa oli jään alla. Vaikka kalaa oli näkyvissä, niin siltikään sitä ei aina saanut houkuteltua ottamaan.
Leirillä päästiin myös askartelemaan värikoukkuja, mutta niitä ei keretty kuitenkaan testaamaan leirin aikana. Erikseen täytyy kyllä mainita, että leirillä oli maukkaat ruoat ja oli mukava istahtaa valmiiseen pöytään. Leirielämään kuuluu myös kortin peluu ja sitä teimmekin vapaa-ajalla. Kotiinlähtö päivänä eli sunnuntaina kerkesimme vielä heti aamusta pilkille ja kalaa nousi samaan malliin, eli pieniä kaloja enimmäkseen.  Koukkujen tarkistamisen teimme lopuksi, mutta ahti ei suonut antejaan tällä kertaa.
Leireillä mukavaa on kavereiden kanssa yhdessä oleminen, kalastaminen ja kalakamojen kunnostaminen. Tämä oli kauden viimeinen pilkkileiri, mutta pilkkiminen jatkuu niin kauan kun turvallisesti voi jäälle mennä.

-Eemeli-[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][wdfb_like_button][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][fbcomments][/vc_column][/vc_row]