[vc_row][vc_column][vc_column_text]Hellou! Tänään huippu hienon syyspäivän ratoksi meitsi päätti lähtee iskän mukaan kalastamaan ”tappajahaukia”.

KAlaanlähössä600

Aluksi kävimme mökiltä hakemassa matkaan muutaman vavan ja uistimen. Sitten lähettiin kohti kaislikoita. Iskä vähän epäili, että mahtaako tulla näin tyynellä ja aurinkoisella kelillä haukia, mutta epäilyt osoittautui vääriksi ja tunsin, kun joku kävi nykäisemässä, mutta irtosi. Kelasin uistinta veneen viereen ja näin, kuinka komea hauki seurasi uistintani ja lopulta otti kiinni. En voi lakata hehkuttamasta sitä, kuinka hienoo on nähdä kun se hauki hyökkää siihen uistimeen. Kyllä oli kalatyttö innoissaan.

Eepihauki600

Ensimmäisen kalan jälkeen alkoi heittäminenkin sujua. Oli niin ihanan lämmin ja aurinkoinen sää heitellä. Sitten sain toisen kalan aivan samanlailla, kun edellisen. Ja tietty kun tämmönen linssilude oon niin halusin kuvan senkin kanssa. Onnistuin kalaa ”syliin” ottaessa laittamaan sormet hauen kitusiin. Nooh, tekevälle sattuu. Sen jälkeen näytin nyrkkeilijältä, kun oli rystyset verillä.

haukiahauki600

Kaiken kaikkiaan sain kolme haukea. Iskä sai yhden hauen aika erikoisesti. Saatte kohta pohtia, että miten voi olla kala kiinni vaikka koukku on irti kalasta. Näihin kuviin ja tunnelmiin on hyvä päättää tää syyspäivä. Palaillaan!
hauki2600

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][wdfb_like_button][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][fbcomments Width=”400″ num=”5″][/vc_column][/vc_row]