[vc_row][vc_column][vc_column_text]Hello!

Edellisessä tekstissä mainitsinkin jo mahdollisesta pilkkiretkestä, joka toteutuikin viime tiistaina. Lähdimme heti kun pääsin koulusta kotiin. Kun pääsimme perille löysimme hyvästä kohdasta valmiiksi kairattuja reikiä. Meidän onneksemme järvellä paistoi ihanan lämpimästi aurinko, mutta tuuli oli melko kova. Aurinkolasit olivat pitkästä aikaa käytössä.

Olen aina tykännyt pilkkimisestä, koska siinä tapahtuu niin usein ja sen tuntee niin hienosti, kun kala ottaa kiinni.WP_001632

Pilkimme siis oma tekemillä värikoukuilla ja pilkkivapoina toimivat Wigglerin pilkkivavat. Ne  on näppärän kokoisia ja mahtuu hyvin kämmeneen.

Kohdassa jossa pilkimme oli tosi matalaa ja värikoukun ja ahvenet sai ylös yhdellä vedolla.

Siitä tuli ihan hyvin ahvenia, mutta ne kaikki oli tosi pieniä. Pienestä koosta huolimatta tai siitä johtuen ahvenet tuntuivat olevan nälkäisiä.

Välillä koukku jäi kiinni jäänreunaan ja sain kokea miltä tuntuu oikeasti kun on sormet jäässä.

Se on inhottava tunne laittaa käsi jääkylmään veteen, että saa koukun irti jäästä.

Onneksi jää ei ollut kamalan paksua.

Se on ehkä paras tunne, kun saa lapaset käteen ja sormia alkaa pistelemään, kun tuntuu niin lämpöseltä.

Lopussa vaihdettiin paikkaa vähän kauemaksi edellisistä paikoista, tosin en kerennyt pilkkimään siinä melkeinpä yhtään, koska yllätys yllätys sain siimat jotenkin solmuun. Niin kyllä tuppaa käymään joka reissulla, rähmäkäpälä kun oon.  Naurua myös riitti.

Iskä tuli mun viereen ja sanoi, että ottaa seuraavaksi kuvan kun nostan kalaa vedestä, no kun se kala vihdoin tarttui kiinni, niin ei siinä ehtinyt edes kissaa sanomaan kun kala oli jo ylhäällä. Se siitä kuvasta.

Nyt laitan teille lukijoille pienen hauskan haasteen kiertämään.

1.Ottakaa hauska pilkkiselfie.

2.Jakakaa se Instagramiin tai Facebookkiin ja tägätkää siihen #pilkkiselfie ja merkatkaa @fisuun.

WP_0016453. Kaikki selfiet julkaistaan fisuun.fi nettisivuilla huhtikuun alussa!

4. Yrittäkää saada myös kavereita mukaan haasteeseen!

Haastetta on aikaa tehdä maaliskuun loppuun asti. Palaillaan!

-E

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][wdfb_like_button][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][fbcomments Width=”400″ num=”5″][/vc_column][/vc_row]