[vc_row][vc_column][vc_column_text]Heippa!

Kääk, pitkästä aikaa. Mulla on ollut aivan hullun kiireinen syksy. Arvatkaas mitä… mä sain töitä ja sielä oon viikonloput viettänyt. Ajatelkaa, nyt on jo marraskuun puoliväli ja tuntuu, kun kesä olis ollut ihan just. Saas nähdä, koska saadaan järviin jäät ja päästään pilkille. JEEEE!! Sitä odotellessa.

Iskä vietti viimeviikon kaukana jäisistä järvistä, sillä hän oli vetämässä Suomen vapaa-ajankalastajien keskusjärjestön lehden lukijamatkaa, missäs muuallakaan, kun Teneriffalla. Arvatkaapa vaan kuka oli kateudesta vihreä koko viikon ja edelleen? 😉

Iskä oli siis koko viikon sielä lämpöisessä. Viikon aikana iskä lähetteli meille kuvia tänne Suomeen, kaloista ja maisemista. Neljä wahoota, dorado, rauskuja, barracudia ja muita kaloja reissulla oli saatu. Yksi rauskuista oli kuulemma ollut ihan mielettömän iso jättiläisrausku, joka painoi noin 150 kiloa. Teneriffan saarelta he olivat tehneet parin päivän reissun El Hierron saarelle, joista osa kaloista siis saatiin. El Hierron saarea on pidetty joskus maailman laitana, josta Columbuskin aikanaan lähti purjehtimaan ja samalla reissulla löysi Amerikan.

Alla parhaita paloja heidän matkaltaan.

Wahoot eli raitamakrillit. Suurempi 35 kg.                                                                    Wahoot eli raitamakrillit. Suurempi 35 kg.

Kalahierro                                                                          Yökalasta tuli erikoisia kaloja. Hui.

 

maisemahierro                                                            Maisemia El Hierron saarelta. Aika upean näköstä, vai mitä!

Nyt kaikki tarkkana. Vapaa-ajankalastajien lehdellä on käynnissä, vuosiuistin niminen kilpailu. Kilpailun ideana on suunnitella omanvärinen Lottolippa. Parhaat pääsevät jatkoon, ja voittajan suunnitelmasta tuotetaan tietty määrä uistimia. Kilpailu on suunnattu alle 18-vuotiaille. Pienenä aina osallistuin vastaavanlaiseen Vuosivaappu kilpailuun, mutta vielä ei ole voitto tärpännyt. Kannattaa ehdottomasti osallistua kisaan ja muistakaahan mainostaa myös kavereillenne. Kisa löytyyy Fisuun-nettisivujen kilpailut osiosta.

Lotto

https://www.fisuun.fi/tapahtumat/kisat/varita-unelmiesi-lotto-lippa

 

Voin jo etukäteen paljastaa, että pian on tulossa postausta viime kesän elokuisesta, aurinkoisesta aamusta. Stay tuned!  😉

-E

 

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][wdfb_like_button][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][fbcomments Width=”400″ num=”5″][/vc_column][/vc_row]