[vc_row][vc_column][vc_column_text]Raikasta juhannusta!

Toissapäivänä pidimme pikkuveljeni Eemelin kanssa kuvaussession, kun Eemeli käsitteli kesän ensimmäisen kuhansa.

Koska kyseessä oli kesän ensimmäinen fileointi, tunnelma oli hieman jännittävä. Eemeli totesikin, että jos tää ei onnistu niin ei tarvitse laittaa kuvia mihinkään. Fileointi onnistui kuitenkin aivan loistavasti. Pienestä pitäen ollaan opeteltu, niin kyllä se taito tuli jostain tuolta takaraivosta.

empunkuha           emppukuha2

 

Kysyin Eemeliltä, mitkä olisi kaksi vinkkiä, jotka haluaisi jakaa muille. Vastaukseksi tuli:

1. Kun fileoit, älä sahaa, vaan tee s-kuvioo veitsellä, kun irrotat fileitä.

2. Älä koskaan leikkaa salaattia tai kasviksia fileointiveitsellä, koska niissä oleva hiekka tylsistyttää veitsen terää.

Lisäksi annan itsekkin muutaman vinkin. Muistakaa pitää veitsi vaakatasossa ja liuttaa veistä selkärankaa pitkin fileitä irrottaessa. Lisäksi siivoatte huolella jäljet, niin äitikin pysyy tyytyväisenä 😉
Tänään aloitamme juhannuksen vieton loimuttamalla Eemelin saamaa lohta. Loimulohi on muuten mun lemppari herkkua. Mikä on teidän lemppari ruokakala ja miten tykkäätte sen kokata? Alla kuva Eemelistä ja lohesta, joka päätyy tänään parempiin suihin.
lohi

 

 

Kireitä siimoja ja oikein leppoisaa juhannusta kaikille!

Kesäterkuin Eerika[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][wdfb_like_button][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][fbcomments Width=”400″ num=”5″][/vc_column][/vc_row]