[vc_row][vc_column][vc_column_text]Moikka!

Vihdoin alkoi se kauan odotettu ravustus. Eilen aamulla, mut herätettiin ihan sikeestä unesta ja kysyttiin, että haluunko lähtee kokemaan rapumertoja. Vastaus oli selkeä, tottakai! Kipasin äkkiä syömään aamupalaa ja ei montaa minuuttia menny, kun olin jo veneessä valmiina unihiekat silmissä.

ripurapu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mertojen kokeminen on jännittävää. Se on niiiin paras tunne, kun nostaa mertaa ja yrittäää tunnustella et onkohan sielä mitään. Käytiin tosiaan ekaa kertaa tänä kesänä rapumerroilla ja saatiin ihan hyvin rapuja. Ne tietysti otettiin merroista pois ja vietiin sumppuun. Sen jälkeen Eemeli onki uudet syötit. Ollaan huomattu, että ravut tykkää erityisesti särjistä. Sen jälkeen, kun syötit oli ongittu niin käytiin taas uudestaan pudottamassa merrat. Lähdin itse tänään kotiin mökiltä, niin en oo vielä kuullu, että tuliko mun ja Eemelin pudottamista merroista mitään. Toivotaan 😉 Nyt lähden kaverin mökille viikoksi, nähdään!

ripurapu2Kesäterkuin Eerika[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][wdfb_like_button][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][fbcomments Width=”400″ num=”5″][/vc_column][/vc_row]