[vc_row][vc_column][vc_column_text]Hauenkalastusleiri Elisaaressa 26.9.2014

Pv. 1
Oli kylmä ja tuulinen päivä, kun päätin lähteä ystäväni kanssa TJUK:in järjestämälle Elisaaren hauenkalastusleirille. Majoitus sijaitsi Inkoossa Elisaaren ulkoilualueella. Kun pääsimme perille, asettelimme meidän makuupussit ja makuualustat puolijoukkueteltan sisälle, jossa yöpyisimme kaksi seuraavaa yötä.

Pv. 2
Seuraavana aamuna oli aika lähteä kalaan, joten söimme tukevan aamupalan ja lähdimme vesille. Kalapaikoille kesti n. 10 min ja perille päästyämme aloitimme jigittelemällä. Ei kauan ehditty odottamaan, kunnes kaverillani vieressä nappasi kala. Pienen väsyttelyn jälkeen kala saatiin veneeseen ja sieltähän tuli 52 cm kuha, eli siis mittakala. Iltapäivällä kala ei oikeastaan ollut syönnillään, joten päädyimme lähtemään syömään. Illalla taas kalalle -> samoilla paikoilla oltiin kun aamulla, mutta hiljaista oli. Vihdoin löysimme kaikuluotaimella ahvenparven, jolloin päätimme pysähtyä. Veimme runsaan ahvensaaliin leiriin ja aloitimme perkaushommat. Fileitä tuli runsas määrä, jotka me laitoimme lähimökin pakastimeen.

Pv. 3
Aamulla pakkasimme tavarat laukkuihin, jotta ehtisimme vielä kalaan. Jäimme kuitenkin ilman saalista. Olimme menossa rantaan, kun huomasimme tullin oman veneen, joka tarkasteli veneitä.

Tulli vene (600)[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][wdfb_like_button][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][fbcomments width=”400″ num=”5″][/vc_column][/vc_row]