FISUUN FONGAUS
1.6.-31.8.2021

Tervetuloa osallistumaan nuorten omaan lajikalastuskilpailuun!

Fongauksessa eli lajikalastuksessa on tarkoitus kalastaa mahdollisimman monta eri kalalajia. Tässä kilpailussa ei kalan koolla ole väliä, pienen pieni kymmenpiikki on yhtä arvokas kuin 10 kilon hauki. Fongaus kehittää kalastustaitojasi monipuolisesti ja samalla opit myös tunnistamaan yhä useampia kalalajeja. Huom. Kilpailuun emme hyväksy aurinkoahventa ja nahkiaista.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki 0-18 -vuotiaat lapset ja nuoret, osallistujat jaetaan kahteen eri sarjaan iän perusteella: 0-12 -vuotiaat ja 13-18 -vuotiaat. Molempien sarjojen kolme parasta palkitaan kalastusvälinepalkinnoin. Palkintoja ovat lahjoittaneet mm. Onkimania, Crazy Bait Finland ja T&H Fishing. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan myös lisäpalkintoja. Osallistuminen on maksutonta. Kilpailun ohjeet ja säännöt löydät tämän sivun alaosasta. 

ILMOITTAUTUMINEN: tästä!

TULOSSEURANTA: Päivittyy aina maanantaisin, linkeistä kunkin sarjan omaan seurantaan. 0-12 -VUOTIAAT ja 13-18 -VUOTIAAT

TAPAHTUMIA: Suomen vapaa-ajankalastajien keskusjärjestön kalastusohjaajat järjestävät omilla alueillaan myös kilpailuun liittyviä tapahtumia ja kalastusretkiä, joissa tavoitellaan yhtä tai useampaa kalalajia. Näistä tapahtumista saat lisävinkkejä uusien lajien metsästykseen.

10.6.2021 klo 17-19 Mustasaari (silakka) ilmoittatuminen: heidi.pernu@vapaa-ajankalastaja.fi

24.7.2021 klo 18-22 Imatran Fongauskisa