Kalastusseurat järjestävät lapsille, nuorille ja perheille monenlaista toimintaa. Leiri- ja kerhotoiminta ovat seurojen nuorisotyön keskeisimpiä toimintamuotoja, mutta myös kalastusaiheiset tapahtumat kuuluvat monen seuran ohjelmistoon. Leireillä, kerhoissa sekä tapahtumissa osallistujat pääsevät tutustumaan monipuolisesti kalastusharrastukseen turvallisesti saman henkisessä seurassa. Kalastus on hyvä harrastus myös koko perheelle. Monet tapahtumat onkin suunniteltu niin, että myös vanhemmat voivat osallistua niihin.

Tutustu nuorisotoimintaa järjestäviin seuroihin ja tule mukaan mukavaan harrastukseen. Kuulumalla kalastusseuraan nuori pääsee halvemmalla leireille, saa vapaa-ajankalastajalehden suoraan kotiinsa sekä voi osallistua kaikkeen seuran toimintaan. Kalastusseuran jäsenille kuuluu kaikki Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön jäsenedut.

 

Loviisan Seudun Eränkävijät tarjoaa nuorisojäsenilleen säännöllistä kerhotoimintaa Fisuun Loviisa -nimen alla, kerho-ohjelmaan kuuluvat monipuoliset kalastusretket, sekä kalastusvälineiden askartelu ja huolto. Lisäksi seura järjestää vuosittain nuorten kalastusleirin Källan leirialueella. Seuran kotisivuilta löydät jäsenhakemuslomakkeen ja tiedon jäsenmaksuista.

Lisätietoja toiminnasta antaa mauri.suojanen@vapaa-ajankalastaja.fi tai 040 589 6692

Seuran kotisivut ja Facebooksivu

Mäntsälän Kalakerho järjestää kalastuskilpailuja, teemapäiviä, kalastusmatkoja sekä edistää paikallista kalastuksen tuntemista ja osaamista.

Mäntsälän Kalakerho Facebookissa

Mäntsälän Kalakerho Instagramissa

Pornaisten Nuorten Kalastusseura ry

Lisätietoja toiminnasta antaa Osku Kuusela 040 544 0346 tai kuuselaosku@gmail.com

Lakeuden Urheilukalastajat järjestää nuorisojäsenilleen toimintaa Seinäjoella ja sen lähialueilla ympäri vuoden nuorten kalastuskerhon ja kalastusretkien muodossa pelkän jäsenmaksun hinnalla. Lisäksi osallistumme aktiivisesti Pohjanmaan vapaa-ajankalastajapiirin järjestämään nuorisotoimintaan mm. leireille, koulutuksiin ja tapahtumiin.

Seuran kotisivu ja Facebooksivu

Lisätietoja toiminnasta heidi.pernu@vapaa-ajankalastaja.fi

Kurikan Urheilukalastajat järjestää perhekerhotoimintaa säännöllisesti, lapset ja nuoret vanhempineen ovat tervetulleita osallistumaan pelkän jäsenmaksun hinnalla. Kerhossa askartelemme kalastusvälineitä ja teemme kerhon yhteisiä kalastusretkiä. Lisäksi seura järjestää aktiivisesti kilpailuita, joihin myös nuoret ovat tervetulleita.

Lisätietoa antaa Veli-Matti Mäenpää 040-559 9463 tai v-m.m@netti.fi

Seuran kotisivu ja Facebooksivu

Jalasjärven Urheilukalastajat on Etelä-Pohjanmaan Jalasjärvellä toimiva urheilukalastusseura. Seura järjestää nuorisojäsenilleen säännöllistä kerhotoimintaa, lisäksi nuorten jäsenetuihin kuuluu seuran vuokrajärvien kalastusoikeus.

Lisätietoja antaa Johanna Vierikko vierikko.johanna@gmail.com tai 0504603493

Seuran kotisivu, Facebooksivu ja Instagramsivu

Pilk Kings on Vaasassa toimiva aktiivinen kalastusseura, kilpailujen lisäksi järjestämme nuorisojäsenillemme kuukausittaista toimintaa kalastusretkien ja välineaskartelujen parissa.

Lisätietoja antaa Hannu Ala-Honkola hannualahonkola@gmail.com tai 0451348539

Jäsenhakemuslomake löytyy seuran kotisivuilta

Seuran Facebooksivut

Vaasan Urheilukalastajat – Vasa Sportfiskare

Yhdistyksen kilpailutoiminta on vireätä erityisesti pilkinnässä, onginnassa ja heittokalastuksessa. Nuorisotoiminta on oleellinen osa yhdistyksen toimintaa, yhdessä toisen Vaasalaisen kalastusseuran Pilk Kingsin kanssa järjestämme nuorisojäsenillemme kuukausittaista kerhotoimintaa.

Lisätietoja antaa Leevi Luoma luomaleevi@gmail.com tai 040 418 5303

Seuran kotisivut ja Facebooksivut

Kalakerho Salar ry:n nuorisotoimintaan kuuluu; pilkki-, laituripilkki- ja onkikisojen järjestäminen lapsille ja nuorille Kristiinankaupungin alueella. Hiihtolomaviikolla on Kristiinan ja Närpiön koululaisten kanssa pilkkitapahtuma.
Keväällä/kesällä järjestämme kalastustapahtumia eri kalastusteemoilla mm. silakanlitkaus Kristiinankaupungin sisäsatamassa.

Lisätietoja antaa Heleena Vattula salar.krs@gmail.com tai 040 7328771

Seuran kotisivut ja Facebooksivu


Valkeakosken Kalaveikot ry. on 14.2.1952 perustettu kalastusseura, joka tarjoaa harrastustoimintaa kaikenikäisille kalastuksesta kiinnostuneille ihmisille.

Lisätietoja antaa Tero Kariluoma valkeakoskenkalaveikot@gmail.com tai 040 588 1559

Seuran kotisivut, Facebooksivut ja Instagram

Hervannan-Kaukajärven Kalakerhon toiminnasta lisää tietoa antaa Kari Järvilehmus kari.jarvilehmus@gmail.com

Seuran kotisivu ja Facebooksivu

Stadin Kalajunnut on Helsingissä toimiva nuorten ja perheiden oma kalastusseura. Pidämme kerhoiltoja, joissa rakentelemme kalastusvälineitä ja tutustumme erilaisiin kalastustapoihin sekä tietysti käymme mahdollisimman paljon kalassa. Keskitymme nuorten ja perheiden kanssa mukavaan ja rentoon kalastukseen tutustumiseen ja tottakai itse kalastamiseen.

Lisätietoja antaa Jukka Vetikko jukka.vetikko@gmail.com tai 050 525 7809

Seuran kotisivut, Facebook ja Instagram

Tuusulanjärven Urheilukalastajat ry on 400 jäsenen muodostama aktiivinen kalastusseura, joka on toiminut jo vuodesta 1958.

Seuran jäsenet järjestävät yhdessä kalaretkiä sopiviin kohteisiin ja puuhaavat talkoissa ylläpitääkseen kahta majaansa ja useita veneitään. Seura järjestää nuorille omia kalaretkiä, jossa kalastuksen taitoja voi turvallisesti harjoitella kokeneiden kalastajien opastuksella.

Lisätietoja antaa Börje Uimonen borje.uimonen@gmail.com tai 045 6948084

Seuran kotisivut ja Facebook

Kajaanin Kalastuskerho on toimiva nuorisoseura. Järjestämme nuorille erilaista kalastukseen liittyvää toimintaa, kuten kerhoja, kalakouluja, perheonki- ja pilkkipäiviä, ja paljon muuta. Seurallamme on myös oma mökki Oulujärvellä, Maahonkisen saaressa, mikä on seuran jäsenten vapaassa käytössä.

Lisätietoja antaa matti.kulju@vapaa-ajankalastaja.fi tai 0503697667

Seuran Facebooksivu

Kuhmon Kalamiehet järjestää vuosittain paljon nuorille suunnattua toimintaa, kuten onki- ja pilkki päiviä, ja seuran yhteisiä retki/ulkoilupäiviä. Lisätietoja Petri Forsblom kuhmonkalamiehet@gmail.com tai 045 800 6165

Seuran kotisivut

Kajaanin Perhokerho järjestää perhonsidontailtoja nuorille ja opastaa nuoria perhokalastuksen pariin. Perhokerho järjestää useita retkiä vuosittain esim. Hossaan, jonne toivotaan erityisesti nuoria mukaan. Lisätietoja antaa Kimmo Virtanen kimmo.virtanen@vyh.fi tai 040 734 3609

Seuran kotisivut ja Facebooksivu

Palatsi Fishing Team on nuorille tarkoitettu kalastusseura, joka järjestää kalastusvälineiden askartelua, kalaretkiä sekä leirejä Turun seudulla.
Mukaan toimintaan mahtuu uusia nuoria, perheitä sekä kerhon vetäjiä! Askarteluillat Turun Moision kerhotilassa.

Lisätietoja antaa Janne korpinenjanne.korpinen@gmail.com tai 0504431557

Seuran kotisivut ja Facebooksivu

Lahden Seudun Nuoret Pyytäjät ry on nuorten oma kalastusseura. Seura järjestää erilaisia kalastukseen liittyviä tapahtumia, kuten kerhoiltoja, kalastusleirejä ja kalareissuja nuorille. Kerhoilloissa ja seuran toiminnassa tutustutaan monipuolisesti kalastusharrastukseen ja opetellaan erilaisia kalastustekniikoita sekä valmistetaan itse kalastusvälineitä.

Lisätietoja antaa Pekka Kinnunen pekka64.kinnunen@gmail.com tai 040 724 8058

Seuran kotisivut, Facebooksivu ja Instagram

Viitasaaren Kalakaverit ry

Lisätietoja a.kuusinen1@gmail.com

Seuran kotisivut ja Facebooksivu

Vaajakosken Koukku ja Paukku

Seuralla on pitkä historia kalastuksen parissa ja erityisesti myös nuorisotoiminnassa. Nuorille järjestetään kalakerhoja ja muita kalastusaiheisia nuorisoystävällisiä tapahtumia. Seuralla on myös hallinnassaan läheiset upeat kalavedet ja paljon muuta. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Lisätietoja antaa Hemmo Hirvonen 0405854367 tai hemmo_57@hotmail.com

Seuran kotisivut, Facebook ja Instagram

Rantakylän Kalakaverit järjestää nuorisojäsenilleen säännöllistä kalakerhotoimintaa Fisuun Mikkeli -nimen alla.

Lisätietoja antaa Janne Tarkiainen janne.tarkiainen@vapaa-ajankalastaja.fi

Seuran Facebooksivu

Fisuun Mikkeli Instagram

Salon Urheilukalastajat Ry on Salolainen kalastusseura joka toimii aktiivisesti niin kilpailu kuin myös nuorisotoiminnassa.

Lisätietoja antaa Veli Saarinen saarinen.veli@gmail.com tai 0400327937

Seuran kotisivut, Facebooksivu ja Instagram

Velkuan Kalastajaseura ry

Lisätietoja antaa janne.antila@vapaa-ajankalastaja.fi

Seuran Facebooksivu ja Instagram

Kuusankosken Kalastusseura

Lisätietoja antaa jarmo.kuntonen@tilintarkastuskuntonen.fi

Pieksämäen Urheilukalastajat ry:n nuorisotoiminta kantaa nimeä Fisuun Pieksämäki. Seura tarjoaa perinteistä kerhotoimintaa sekä kesäisin nuorille suunnatun kalastusleirin seuran kalamajalla Kotasaaressa. Fisuun Pieksämäki järjestää myös avoimia lapsille, nuorille ja lapsiperheille suunnattuja kalastustapahtumia seuran ylläpitämällä kirjolohenkalastuskohteella Tahinlammella.

Lisätietoja antaa Kalevi Kaasinen kalevi.kaasinen@gmail.com tai 0500348488

Seuran kotisivut

Karjalan Kalamiehet ry.

Pekka Silvennoinen 040 560 4854

______________________________________________________________________________________________________________________

Huittisten Kalakerho ry

taina.korpela@suomi24.fi

______________________________________________________________________________________________________________________