Kalastusmestarit voittivat myös SM-toimintakilpailun

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Kalastusmestarit voittivat myös SM-toimintakilpailun

Kovassa kesäkunnossa ollut Etelä-Suomen ykkösjoukkue voitti Sastamalassa kisatun nuorten SM-toimintakilpailun. Kilpailu käytiin kauniissa säässä Sastamalan Karkussa Rautaveden äärellä elokuun viimeisenä viikonloppuna 30.-31.8. Kilpailukeskuksena toimi Tampereen kaupungin Sorjan kesäsiirtola.

Etelä-Suomen voittoa ei voida pitää yllätyksenä, sillä joukkue voitti myös suositun Kalastusmestari TV tuotannon. Helpolla ei mestaruus irronnut, sillä kilpailu säilyi jälleen tiukkana viimeiseen osakilpailuun asti. Ennen viimeisenä heitettyä tarkkuusheittoa eli castingia voittomahdollisuus oli vielä Etelä-Suomella, Etelä-Savolla, Kaakkois-Suomella sekä Hämeen 1 joukkueella. Etelä-Suomen joukkueen hermot pitivät parhaiten ja joukkue voitti viimeisen osakilpailun.
Kilpailu piti sisällään kuusi osakilpailua; kalantunnistuksen, tietokilpailun, taitoviestin, kalaviestin ja castingin. Järjestäjän keksimässä osakilpailussa rakennettiin onkiväline ja tarkkuusongittiin.

tunnistus
Mustatokko oli haasteellinen tunnistettava pienen kokonsa vuoksi. Osa joukkueista tunnisti kalan kuitenkin. Kuva:Ira Ådahl-Rautanen

Nuorten SM-toimintakisa osoitti jälleen hienoutensa. Kilpailuun osallistui kahdeksan joukkuetta ja kilpailu käytiin erittäin hyvässä hengessä tiukasti kisaten, mutta myös muita kannustaen. Mukana oli peräti kaksi kokonaan tytöistä koostunutta joukkuetta. Kilpailun ohella pelattiin jalkapalloa, saunottiin ja kalastettiin. Toivottavasti ensi vuonna saadaan lisää piirejä mukaan kisaan.

Ryhmis2014toki

Kiitos tällä kertaa kilpailun järjestäneelle Hämeen piirille hyvistä järjestelyistä.

SM-toimintakisa 2014 tulokset

Janne Rautanen[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][wdfb_like_button][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][fbcomments Width=”400″ num=”5″][/vc_column][/vc_row]