Konsta taiteili vuoden 2018 vuosivaapun

Konsta taiteili vuoden 2018 Vuosivaapun

SVK:n vuosivaapulle etsittiin jälleen unelmaväritystä nuorille suunnatun kilpailun avulla. Kisaan osallistui jälleen reilusti yli sata nuorta mielikuvitusrikkailla väritysideoillaan. Jokaisesta olisi saanut kivan vaapun, mutta lopulta Facebookin tykkäysäänestykseen valikoitui kymmenen väriehdotusta. Kärkikaksikko kisasi tiukan kilpailun ja voiton nappasi Konsta Huuki Pirkkalasta 212 tykkäyksellä.

Pian kymmenvuotias Konsta oli keksinyt värit ”omasta päästään, koska ne näyttivät kivoille”. Kalamiehenä taiteilija on vielä sangen tuore ja aktiivista kalastusta on tullut harrastettua vasta reilun vuoden ajan. Kalaan Konstan on saanut innostumaan isäpuoli Harri. Kaksikon kalamatkat ovat suuntautuneet useimmin kuhan vetouisteluun Näsijärvelle ja uistelu onkin nuoren miehen mielestä parasta. Uistelua on tullut harrastettua myös JoJo-uistinteamin venekuntien kanssa. Myös onki- ja pilkkivapa ovat Konstalle tuttuja kalastusvälineitä.
”Pilkkiminen on kivempaa kuin onkiminen. Onkiminenkin on ihan kivaa, mutta olisi hauskempaa, jos kalan saisi kelata ylös, eikä nostaa vavalla”, Konsta tuumii.
Pilkkisaaliin Konsta nostaa siimasta ja tuntee kalan potkut samalla. Tulevaisuuden haaveekseen nuori kalamies kertoo hieman yllättäen, että Helsinkiin olisi hienoa päästä joskus kalastamaan. Kilpailun palkinto on myös mieleen ja erityisesti vierailua Finlandia Uistimen tehtaalle Konsta odottaa paljon, koska ”on kiva päästä katsomaan miten uistimet valmistetaan”.

Onnea voittajalle ja kiitos kaikille osallistuneille!


Myös heittovapa pysyy Konstan käsissä. Onneksi on pian kesä ja pääsee taas uistelemaan!

Vuosivaappu 2018 tilattavissa
Nils Master Haka DD -vaappu on erikoisväri, jota ei ole muualta saatavissa. Vaappua valmistetaan vain 200 kappaletta. Ole nopea, ettet jää ilman.
Kalaseuroilla on mahdollisuus tilata vaappuja hintaan 8 €/ kappale + toimituskulut. Suositushinta ulosmyyntiin on 12 €/ kpl. Toimitus 6 kpl laatikoissa. Tilaukset SVK:n toimistolta puh. 050 597 4933 tai jaana.piskonen@vapaa-ajankalastaja.fi.


Vuosivaappu 2018