Nuorten pilkkileirillä oli ahven syönnillä

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

PPVAK:in nuorten pilkkileirillä ahven oli hyvällä syönnillä

Teksti ja kuvat: Juha Syvärinen

PPVAK:in perinteinen nuorten pilkkileiri järjestettiin hiihtolomaviikolla 5-7. maaliskuuta Vaalan Neittävällä. Mukana oli 16 iältään 7-15-vuotiasta nuorta, joista 5 oli ensikertalaisia. Lisäksi mukana oli 4 keittiöhenkilöä  ja 6 huoltajaa.
Pilkkijärviksi monista vaihtoehdoista valittiin tällä kertaa kävelymatkan päässä olevat Ahveroinen ja Syväjärvi sekä autokuljetuksen vaatineet Keskimmäinen ja Oulujärvi, jotka kaikki ovat hyviä kalavesiä.


Aurinkoista pilkintää


Niilon ensimmäinen pilkkiahven.


7-vuotias Jenny on kokenut pilkkijä

File- ja kukkokalat saatiin
Ahven oli leirin aikaan hyvällä syönnillä, joskaan kehukaloja ei tällä kertaa tullut. Hyvät file- ja kukkokalat kuitenkin saatiin.
Leirin rytmi oli perinteinen. Aamupalan jälkeen lähdettiin pilkille, sitten oli vuorossa lounas, josta jatkettiin uudestaan pilkille, kunnes tuli päivällisen aika. Illalla opeteltiin vielä värikoukun tekoa.
Voimistelusali ja kuntosali olivat kovassa käytössä vapaa-aikana. Leiriläisten mielestä parasta leirillä oli ruoka – tälläkin kertaa.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][wdfb_like_button][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][fbcomments][/vc_column][/vc_row]