Fisuun päiväleirit 2022

Lähde mukaan kesän kovimmalle kalaretkelle, päiväleirille. Päiväleirillä tekeminen on mukavaa ja retkikohde muuttuu jokaisena leiripäivänä. Myös kalastusmuodot vaihtelevat, joten tylsää hetkeä ei leirillä ole, eikä tule.

Tänä kesänä keskusjärjestö järjestää kolme arkiviikon kestävää leiriä 6.-10.6. Leirit järjestetään Turussa, Mikkelissä ja Kajaanissa.

Turku

Turun leirillä kalastetaan monessa kohteessa. Onkimaan pääsee Aurajoessa, virvelöimään Raisiossa, Maskussa sekä Paraisilla. Kalastaminen tapahtuu veneestä sekä rannalta.

 

MIKKELI

Mikkelissä kalastetaan onkimalla, heittämällä sekä uistelemalla. Kohdelajeina ovat kirjolohi, ruutana, kuha, hauki ja ahven. Leiriin kuuluu myös retkeily ja kalaruuan valmistus.

 

Kajaani

Kajaanissa osallitujat pääsevät kokeilemaan taitojaan kirjolohen, kuhan, ahvenen sekä hauen kalastuksessa. Kaloja narrataan uistelemalla, virvelöimällä sekä perhoa heittämällä.

 

Klikkaa alta itsesi mukaan!

Jokaiselle leirille paikkoja on rajoitetusti, joten nopeimmat vievät leiripaikat ja lunastavat paikkansa kesän parhaimmalle kalareissulle.