PilkkiVapapäivä 2020

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

PilkkiVapapäivä hiihtolomaviikoilla!

Kesän riemukkain kalastustapahtuma Vapapäivä sai vuonna 2019 kaverikseen talvisen Pilkkivapapäivän. Tapahtuma sai erinomaisen vastaanoton, joten Pilkkivapapäivää vietetään myös vuoden 2020 hiihtolomaviikoilla eri puolilla Suomea.

Pilkkivapapäivänä kalastus on kaikille alle 18-vuotiaille ilmaista. Ilmoittautumispisteeltä saa Fisuun-tarran, joka toimii kalastuslupana tapahtuman ajan. Saaliskiintiö on kaksi lohikalaa / nuori.

Aikuiset voivat ostaa itselleen kalastusluvan normaalin käytännön mukaisesti esimerkiksi verkkokaupasta. Ne aikuiset jotka tuovat lapsia tapahtumaan saavat pilkkiä ilmaiseksi. Huomaathan, että automaattinumeroista soittamalla tilattavat luvat ovat poistuneet käytöstä vuoden 2020 alussa operaattorin luopuessa nykyisen järjestelmän ylläpidosta. Kaikki Pilkkivapapäivän kohteet ovat ns. erityiskalastuskohteita, joissa lupa vaaditaan myös pilkkimiseen.

Paikalla on Suomen Vapaa-ajankalastajien kalakummeja opastamassa nuoria pilkinnän saloihin. Kalastaa voi joko omilla välineillä tai lainavavalla, joita on tarjolla rajoitetusti. Järjestäjä tarjoaa nuorille kalastajille myös mehua ja makkaraa!

PilkkiVapapäivän kohteet:

Lammi (Evo), Niemisjärvet lauantaina 22.2  PERUTTU HEIKON JÄÄTILANTEEN VUOKSI!

Kinnula, Heikinlampi lauantaina 22.2. kello 9-15
Yhteyshenkilö: Juha Ojaharju, juha.ojaharju(at)vapaa-ajankalastaja.fi, 045 113 3050

Mikkelin Valkea keskiviikko 26.2. kello 9–15
Yhteyshenkilö: Janne Tarkiainen, janne.tarkiainen(a)vapaa-ajankalastaja.fi, 044 547 9116

Kuhmo, Syväjärvi tiistai 3.3. kello 9–15
Sievi, Maasydänjärvi lauantai 7.3. kello 9–15
Yhteyshenkilö: Petter Nissen, petter.nissen(a)vapaa-ajankalastaja.fi, 0500 440 923[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][wdfb_like_button][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][fbcomments][/vc_column][/vc_row]