Tapahtuman nimiFisuun kesäfongarin kerho
Tapahtuman tyyppi Kalastuskerho
Paikka Turku, Vaihtelee
Alkaa 01.06.2024 10:00
Loppuu 31.08.2024 16:00
Järjestäjä Suomen Vapaa-ajankalastajien keskusjärjestö
Yhteyshenkilö Mikael Jaakkola
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite mikael.jaakkola@vapaa-ajankalastaja.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero 0505689832
Max osallistujamäärä 12
Paikkoja jäljellä 8
Muuta tietoa

Hei! Jos olet sen sortin junnuja, jonka mielenrauhan päälle käy jokainen silmissä siintävä lampi, joenpätkä tai siivu merenrantaa – eli mitä ihmeen kaloja siellä voisi uiskennella, niin tässä on sinulle kesäpuuhaa. Turun seudulla vesissä piisaa ja niissä ui monenmoista eväkästä. Viime kesän kerhossa saimme pyydystettyä yhteensä reilusti yli 20 lajia, vaikka ihan kahteenkymmeneen ei kukaan yksin tainnut päästä. Tulevana kesänä takuulla pääsee, mikäli intoa riittää.

Kalapaikat vaihtelevat päivittäin tavoiteltavien lajien mukaan ja sessioita on niin paljon kuin ehätän järjestää. Viime vuonna käytiin kerhon puitteissa vesillä vissiinkin kymmenkunta kertaa. Ihan joka viikko ei päästä, koska kesälomiakin on ja muita tapahtumia, mutta useimpina kyllä ja joinakin viikkoina pari kolmekin kertaa. Paikat täytyy päättää viikoittain ja päivittäin säätietojen mukaan, koska haluamme optimaaliset olosuhteet joka keikalle. Eli hommaa toimitetaan alkaen 1.6 ja lopetetaan 31.8. mennessä.

Kaloilla osallistutaan myös valtakunnalliseen Fisuun Fongaus-kisaan. Välineitä on minulla ja vanhemmilta kerho vaatii kuljettelua eri kohteisiin. Evästys pitää hoitaa itse.

Ei-jäsenten kannattaa huomioida, että kerhon hintaan saa liityttyä nuorten kalastusseuraan ja paitsi että tästä kerhosta tulee ilmainen, pääsee käsiksi monenlaisiin kalastushommeleihin, kerhoja, leirejä. Ottakaa yhteyttä niin opastan eteenpäin haluamallanne tavalla.

Kerholaisille vanhempineen perustetaan Whatsapp-ryhmä, jossa kalapäivistä kerrotaan. Kala”päivät” voivat olla vain parin tunnin mittaisia, mutta toisinaan tuplaten tai triplaten, ja jos päästäisiin pari kertaa käymään vähän viime vuotta pidemmälläkin, niin pidempiäkin (esim Hangon rantavesissä ui etenkin öiseen aikaan monta pientä kalaa, joita on muualta vaikea saada, mutta tähän tarvitaan ainakin yhden vanhemman osallistuminen).


Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen
Kirjoita SVK:n kalaseurasi nimi tai jätä tyhjäksi.