Tapahtuman nimiFisuun Mikkeli, nuorten kalastuskerho
Tapahtuman tyyppi Kalastuskerho
Paikka Mikkeli, Talaskatu 1.
Alkaa 10.01.2024 17:30
Loppuu 15.05.2024 19:00
Järjestäjä Suomen Vapaa-ajankalastajien keskusjärjestö ry yhteistyössä Rantakylän Kala-Kaverit ry;n kanssa
Yhteyshenkilö Aki Hirvonen
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite aki.hirvonen@vapaa-ajankalastaja.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero 040-8388719
Muuta tietoa

Fisuun Mikkelin kevään kerhokausi käynnistyy pian!
Kevään ensimmäinen kerhoilta on keskiviikkona 10.1.2024 klo 17.30 kerhohuoneella eli Tuppuralan koulun teknisen käsityön luokassa osoitteessa Nuottakatu 1.
Kerho on suunnattu perusopetus ikäisille nuorille, niin tytöille kuin pojillekin. Kerho kokoontuu keskiviikkoisin paria poikkeusta lukuun ottamatta!
Mitä kerhossa tapahtuu? Kerhossa alku vuosi ollaan sisäpuuhissa eli tällön askarrellaan ja rakennellaan kalastusvälineiä ja tarvikkeita. Kun kevät aurinko alkaa paistamaan ja illat pitenevät, siirrymme ulos kalastamaan, alkuun pilkkien ja kun vedet vapautuvat jäästä, otamme pidemmät vavat esille ja käyttöön. Ohjelmassa on välillä hieman kisailuakin ja myös huoltajat ovat tervetulleita kerho iltoihin.

Kerhomaksut: Vanhat kerholaiset: 15e kerho/tarvikemaksu, uudet kerholaiset 15ekerho/tarvikemaksu + 15e liittymismaksu Rantakylän Kalakaverit ry;hyn,tästä tulee kevään aikana erillinen lasku. Kerho/tarvikemaksut maksetaan käteisellä hiihtolomaan mennessä! Maksulla katetaan tilavuokria sekä materiaali ja tarvike hankintoja. Uusille jäsenille alkaa vuoden aikana ilmestymään 6x vuodessa Vapaa-ajankalastaja-lehti yhtenä jäsen etuna!

Tervetuloa mukaan toimintaan!

HintaSVK:n jäsenille 15e€ / Ei jäsenille 15e + 15e liittymismaksu Rantakylän Kala-Kavereihin€