Tapahtuman nimiFisuun Mikkeli, nuorten kalastuskerho
Tapahtuman tyyppi Kalastuskerho
Paikka Mikkeli, Tuppuralan koulun teknisen käsityön luokka, Nuottakatu 1.
Alkaa 23.08.2023 17:30
Loppuu 13.12.2023 19:00
Järjestäjä Suomen Vapaa-ajankalastajien keskusjärjestö ry yhteistyössä Rantakylän Kala-Kaverit ry;n kanssa
Yhteyshenkilö Aki Hirvonen
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite aki.hirvonen@vapaa-ajankalastaja.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero 040-8388719
Muuta tietoa

Hei kalastuksesta kiinnostuneet 8-16 vuotiaat nuoret!
Haluatko oppia uusia niksejä kalastuksen saralta tai haluatko oppia itse tekemään kalastusvälineitä ja tarvikkeita? Jos vastasit kyllä jompaan kumpaan tai molempiin, tässä voi olla juuri sinulle sopivaa toimintaa…
Fisuun Mikkeli on osa Suomen Vapaa-ajankalastajien keskusjärjestön nuorten omaa Fisuun brändiä. Fisuun toimintaan kuuluu kalastusta, kerhotoimintaa, leirejä jne kivaa puuhaa samanhenkisten nuorten kanssa, unohtamatta kivaa yhdessätekemistä. Nyt sinulla on mahdollisuus hypätä mukaan tähän!
Fisuun Mikkeli on jo toiminut usean vuoden ajan ja uusia nuoria otetaan mukaan toimintaan.
Kerho alkaa keskiviikkona 23.8.2023 klo 17.30 Pankalammella heittokalastua aiheella, oman virvelin voi ottaa mukaan, mutta sen puute ei ole este osallistumiselle! Myös muihin tuleviin kalastusiltoihin saa tarvittaessa lainavälineitä! Ensimmäisellä kerhokerralla saat mukaan myös alustavan kerho-ohjelman syyskaudelle 2023. Ja hei… kerho kokoontuu pääpiirteittäin viikoittain, keskiviikkoisin klo 17.30 alkaen.
Kerhon kautta sinulla on mahdollisuus liittyä nuoriso jäseneksi Rantakylän Kala- Kaverit ry;n nuorisojäseneksi, jolloin pääset kevätkaudelle edullisemmalla hinnalla. (Syksyllä liittyvät nuoret kerhomaksu 25e + liittymismaksu, jo kerhossa käyvät nuoret syyskauden tarvikemaksu on 15e) Liittymällä jäseneksi, sinulle tulee mm. Vapaa-ajankalastaja lehti 6x vuodessa sekä esim. leireille pääset edullisemmalla hinnalla! Huoltajat saavat myös osallistua kerhoiltoihin! Tervetuloa mukaan toimintaan!

Seuraa meitä somessa: Fisuun Tiktok, instagramissa Fisuun. facebook Fisuun. www.fisuun.fi

HintaSVK:n jäsenille 15e€ / Ei jäsenille 25 + liittymismaksu Rantakylän Kala- Kaverit ry.€