Tapahtuman nimiFISUUN päiväleiri Turku
Tapahtuman tyyppi Leiri
Paikka Turku, Osoite tarkentuu päivittäin
Alkaa 03.06.2024 10:00
Loppuu 07.06.2024 16:00
Järjestäjä Suomen Vapaa-ajankalastajat
Yhteyshenkilö Mikael Jaakkola
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite mikael.jaakkola@vapaa-ajankalastaja.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero 0505689832
Max osallistujamäärä 15
Paikkoja jäljellä 9
Muuta tietoa

Tervetuloa FISUUN Päiväleirille Turkuun!
Fisuun Päiväleirillä kalastetaan viidessä eri kohteessa, viitenä eri päivänä. Kokoontuminen aamuisin kohteissa. Leirillä pääset kalastamaan monipuolisesti Turun seudun kalavesiä. Kohteet tarkentuvat kevään mittaan, mutta yritetään päästä parina päivänä veneiden kanssa kuhaan ja haukeen ja muina päivinä tutkitaan mahdollisimman monipuolisesti rantakohteita ja fongaillaan samalla kaloja Fisuun Fongaus-kesäkisaan!

– Tarvikelistaa leirille:
– Omat kalastusvälineet (Mikäli osallistujalla ei ole päivän teemaan sopivia kalastusvälineitä, saa hän ne lainaksi leiriohjaajilta.)
– Reppu
– Pelastus/kelluntaliivit (jos ei ole omia, niin lainaliivejä löytyy.)
– Puhelin
– Kaikki leiripäivät vietetään ulkona alkukesän hienoista keleistä nauttien. On tärkeää huomioida, että osallistujilla on joka päivä mukanaan säänmukainen vaatetus, jolla pärjää vesisateessa sekä tuulessa. Lämpimät kengät ja hattu sekä hanskat kuuluvat myös leirivarustukseen.
– Leirille ei tarvitse ottaa mukaan omia ruokailuvälineitä, mutta juomapullo on hyvä pakata reppuun. Myös pientä purtavaa, kuten välipalakeksejä tai banaaneja voi osallistujan mukaan laittaa.
– Leiri maksu 100€ / 125€ maksetaan ennen leiriä Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön tilille FI2214693000243267. Hinta sisältää retkilounaan ja välipalan, vakuutuksen, kalastusluvat sekä ohjatun kalastuksen. Kirjoita viestiksi: Fisuun Päiväleiri Kajaani sekä osallistujan (nuoren nimi). Ota maksusta tosite mukaan 3.6. maanantaiksi!
– Tervetuloa Päiväleirille iloisella ja positiivisella mielellä ja toivotaan kireitä siimoja!

HintaSVK:n jäsenille 100€€ / Ei jäsenille 125€€

Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen
Kirjoita SVK:n kalaseurasi nimi tai jätä tyhjäksi.