Tapahtuman nimiFisuun Vaellus, Turun saaristo, Kustavin Pleikilä 4.-5.9.2021
Tapahtuman tyyppi Fisuun-vaellus
Paikka Kustavi,
Alkaa 04.09.2021 10:00
Loppuu 05.09.2021 17:00
Järjestäjä Suomen Vapaa-ajankalastajat ja Lounais-Suomen Vapaa-ajankalastajapiiri
Yhteyshenkilö Mikael Jaakkola
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite mikael.jaakkola@vapaa-ajankalastaja.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero 0505689832
Max osallistujamäärä 16
Paikkoja jäljellä 16
Muuta tietoa

Viikonlopun kestävä
Fisuun Vaellus
Tule mukaan perehtymään kalastusvaelluksen alkeisiin
4.-5.9.2021 Kustavin Pleikilään (siirrymme lyhyesti veneellä Katkurun saareen)
Lapsiperheille suunnattu vaellus on hyvä ponnahduslauta uuteen koko perheen yhteiseen harrastukseen. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Vaelluksen jälkeen osallistujilla on hyvät lähtökohdat jatkaa harrastusta omatoimisesti.
Ennen vaellusta ja sen aikana opiskellaan perusasiat varusteista, patikoinnista, leiriytymisestä ja tietysti itse kalastamisesta.
Tarkempia tietoja:
– Tapahtuma on suunnattu 12-14-vuotiaille nuorille ja heidän huoltajilleen. Huoltajan mukana olo on edellytyksenä osallistumiselle.
– Perehtyminen aloitetaan teoriapäivällä to 19.8. klo 18:00 Moision kerhotalolla Turussa, Purjetie 7. Teoriaosuudessa käydään yksityiskohtaisesti läpi vaadittavat varusteet ja muu valmistautuminen itse vaellukseen (teoriapäivään osallistuminen on pakollista).
– Varsinaiselle retkelle lähdetään 4.-5.9. Kustaviin. Aamulla kokoontumisen jälkeen lähdetään liikkeelle, välillä pysähdellen. Patikointia tulee noin 3-4 km. Kohteessa pystytetään ensin leiri, jonka jälkeen kalastellaan, tehdään ruokaa ja elellään leppoisaa leirielämää. Seuraavana päivänä puretaan leiri ja patikoidaan sopivin pysähdyksin 3-4 km matka takaisin.
– Järjestäjiltä löytyy lainavälineitä mm. ruoan tekoon ja kalastamiseen. Jokaisella osallistujalla/osallistuvalla perheellä pitää olla oma makuupussi, makuualusta ja teltta. Lisäksi reppu/rinkka omien tavaroiden kantamiseen.
– Osallistumismaksu/hlö on SVK:n jäsenille 30€,
ei jäsenille 50€ (sisältää ohjauksen, ruoat ja lainavälineet tarvittaessa). Maksu suoritettava ennakkoon, ohjeet toimitetaan ilmoittautuneille erillisessä vahvistuskirjeessä.
!!! HUOM HUOM !!!
Täytä jokaisesta osallistujasta oma ilmoittautumislomake!!

HintaSVK:n jäsenille 30€ / Ei jäsenille 50€

Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen
Kirjoita SVK:n kalaseurasi nimi tai jätä tyhjäksi.