Tapahtuman nimiFisuun Vaellus, Pieksämäki
Tapahtuman tyyppi Fisuun-vaellus
Paikka Pieksämäki, Vedenjakaja reitistö
Alkaa 04.09.2021 10:00
Loppuu 05.09.2021 16:00
Järjestäjä Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö ry
Yhteyshenkilö Janne Tarkiainen
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite janne.tarkiainen@vapaa-ajankalastaja.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero 044-5479116
Max osallistujamäärä 14
Paikkoja jäljellä 14
Muuta tietoa

Viikonlopun kestävä Fisuun Vaellus.

Tule mukaan perehtymään kalastusvaelluksen alkeisiin 4.-5.9.2021 Pieksämäen Vedenjakaja reitistölle.

Lapsiperheille suunnattu vaellus on hyvä ponnahduslauta uuteen kokoperheen yhteiseen harrastukseen. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Vaelluksen jälkeen osallistujilla on hyvät lähtökohdat jatkaa harrastusta omatoimisesti.
Ennen vaellusta ja sen aikana opiskellaan perusasiat varusteista, patikoinnista, leiriytymisestä ja tietysti itse kalastamisesta.

Tarkempaa tietoa:
– Tapahtuma on suunnattu 12-14 vuotiaille nuorille ja heidän huoltajilleen. Huoltajan mukana olo on edellytyksenä osallistumiselle.
– Perehtyminen aloitetaan teoriapäivällä ti 17.8.2021 klo 17.30 Haukivuoren Venesataman tulipaikalla. Teoria osuudessa käydään läpi yksityis kohtaisesti läpi vaadittavat varusteet ja muu valmistautuminen itse vaellukseen. (Teoria päivään osallistuminen on pakollista.)
– Varsinaiselle retkelle lähdetään 4.9. Vedenjakaja reitille. Aamulla kokoontumisen jälkeen lähdetään liikkeelle, välillä pysähdellen, patikointia tulee n.3km. Kohteessa pystytetään ensin leiri, jonka jälkeen kalastetaan, tehdään ruokaa ja eletään leppoisaa leirielämää. Seuraavana päivänä puretaan leiri ja patikoidaan sopivin pysähdyksin n.3 km matka takaisin.
– Järjestäjiltä löytyy lainavälineitä mm.ruuan tekemiseen ja kalastamiseen. Jokaisella osallistujalla/ osallistuvalla perheellä pitää olla oma makuupussi, makuu alusta ja teltta. Lisäksi reppu/ rinkka omien tavaroiden kantamiseen.
– Osallistumismaksu /hlö on SVK;n jäsenille 30e,ei jäsenille 50e. Maksu suoritettava ennakkoon, ohjeet toimitetaan ilmottautuneille erillisessä vahvistuskirjeessä.

HUOM HUOM!

Täytä jokaisesta osallistujasta oma ilmottautumislomake!!

HintaSVK:n jäsenille 30€ / Ei jäsenille 50€

Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen
Kirjoita SVK:n kalaseurasi nimi tai jätä tyhjäksi.